اوقات فراغت در زیمبابوه: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «طبیعت بسیار زیبا،آب وهوای معتدل،برخورداری از امکانات گردشگری مناسب و داشتن مردمانی آرام،فعال،با سواد و علاقه مند به زندگی توانسته فضای مناسبی را برای گذران اوقات فراغت در این کشور ایجاد کند.علی رغم مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور،نرخ بالای بیک...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
طبیعت بسیار زیبا،آب وهوای معتدل،برخورداری از امکانات گردشگری مناسب و داشتن مردمانی آرام،فعال،با سواد و علاقه مند به زندگی توانسته فضای مناسبی را برای گذران اوقات فراغت در این کشور ایجاد کند.علی رغم مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور،نرخ بالای بیکاری و...مردم زیمبابوه به علت اخلاق و فرهنگ خاص خود همیشه سعی می کنند از بهترین راه ها برای گذران اوقات فراغت خود استفاده کنند. سفر به مناطق بسیار دیدنی و زیبای زیمبابوه و دیگر کشورها به ویژه همسایه ی جنوبی آن یعنی آفریقای جنوبی،شرکت در فعالیت های متنوع ورزشی ، تماشای تلویزیون،سینما،استفاده از مراکز ورزشی و مراجعه به کتابخانه ها،رفت و آمدهای خانوادگی و شرکت در نشست های دوستانه،مطالعه و...از موارد مورد علاقه مردم برای استفاده از اوقات فراغتشان می باشد.
طبیعت بسیار زیبا، [[آب و هوای زیمبابوه|آب وهوا]]<nowiki/>ی معتدل، برخورداری از امکانات گردشگری مناسب و داشتن مردمانی آرام، فعال، باسواد و علاقه‌مند به زندگی توانسته فضای مناسبی را برای گذران اوقات فراغت در این کشور ایجاد کند. علی رغم مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور، نرخ بالای بیکاری و...مردم [[زیمبابوه در یک نگاه|زیمبابوه]] به علت اخلاق و فرهنگ خاص خود همیشه سعی می‌کنند از بهترین راه‌ها برای گذران اوقات فراغت خود استفاده کنند. سفر به مناطق بسیار دیدنی و زیبای [[زیمبابوه در یک نگاه|زیمبابوه]] و دیگر کشورها به ویژه همسایه‌ی جنوبی آن یعنی آفریقای جنوبی، شرکت در فعالیت‌های متنوع ورزشی، تماشای تلویزیون، سینما، استفاده از مراکز ورزشی و مراجعه به کتابخانه‌ها، رفت و آمدهای خانوادگی و شرکت در نشست‌های دوستانه، مطالعه و...از موارد مورد علاقه مردم برای استفاده از اوقات فراغتشان می‌باشد<ref>ایپکچی، محمدحسن (1339). جامعه و فرهنگ [[زيمبابوه|زیمبابوه]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص. 69.</ref>.
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ ‏۲۵ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۲۰:۰۸

طبیعت بسیار زیبا، آب وهوای معتدل، برخورداری از امکانات گردشگری مناسب و داشتن مردمانی آرام، فعال، باسواد و علاقه‌مند به زندگی توانسته فضای مناسبی را برای گذران اوقات فراغت در این کشور ایجاد کند. علی رغم مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور، نرخ بالای بیکاری و...مردم زیمبابوه به علت اخلاق و فرهنگ خاص خود همیشه سعی می‌کنند از بهترین راه‌ها برای گذران اوقات فراغت خود استفاده کنند. سفر به مناطق بسیار دیدنی و زیبای زیمبابوه و دیگر کشورها به ویژه همسایه‌ی جنوبی آن یعنی آفریقای جنوبی، شرکت در فعالیت‌های متنوع ورزشی، تماشای تلویزیون، سینما، استفاده از مراکز ورزشی و مراجعه به کتابخانه‌ها، رفت و آمدهای خانوادگی و شرکت در نشست‌های دوستانه، مطالعه و...از موارد مورد علاقه مردم برای استفاده از اوقات فراغتشان می‌باشد[۱].

کتابشناسی

  1. ایپکچی، محمدحسن (1339). جامعه و فرهنگ زیمبابوه. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص. 69.