غذای کوبایی

از دانشنامه ملل
نسخهٔ تاریخ ‏۲۳ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۰۹ توسط Fatemi (بحث | مشارکت‌ها)

اگرچه در تهیه غذاهای کوبایی اغلب از گوشت مرغ و خوک استفاده می‌شود اما گوشت بره و گاو نیز مورد علاقه کوبایی‌ها می‌باشد. غذاهای کوبایی دارای گوناگونی و تنوع بسیاری است که از جمله می‌توان از پاتاکن (Patacon) ، روپا بی یخا (Ropa Vieja) ، پیکادیو (Picadillo) و مویته ملنرو (Mollete Melenero) و از سوپ‌های کوبایی می‌توان از آخیاکوه (Ajiaco) ، کالدوسا (Caldosa) ، سانکوچو (Sancocho) نام برد. در ضمن نوعی ساندویچ به‌نام ساندویچ کوبایی وجود دارد که در لیست غذایی تمام رستوران‌های کوبایی وجود دارد. لازم به ذکر است که غذاهای کوبایی مقوی، سنگین و پرچربی (چاق‌کننده) می‌باشند. و شیرینی، کیک و بستنی از خوراکی‌های موردعلاقه کوبایی‌ها است، غذاهای کوبایی معمولا تند نمی‌باشد و در تهیه آن‌ها به ندرت از ادویه‌جات استفاده می‌شود و در عوض از سیر و پیاز به‌عنوان چاشنی غذا استفاده می‌کنند.

مواد غذایی اصلی کوبایی‌ها

در کوبا گوشت خوک، گاو، مرغ و ماهی استفاده می‌شود و به‌ندرت می‌توان غذایی را دید که در آن از گوشت استفاده نشده باشد و برای تامین کربوهیدرات، غذاهای کوبایی شامل برنج و حبوبات و سیب‌زمینی است. دسر اصلی در کوبا بستنی شکلاتی یاکاراملی است.[۱]

نیز نگاه کنید

کتابشناختی

  1. حق‌روستا، مریم. (1397). جامعه و فرهنگ کوبا. تهران:موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتت بین المللی الهدی، ص250.