غذای تونسی
تونسیها بیشتر شیرینخوارند تا ترشخوار.کسکسی با ماهی یا گوشت که اغلب با موادی مانند نخود و کشمش و ادویه همراه میشود، از مهمترین غذاهای سنتی تونس و شمال آفریقاست. مصرف گوشت ماهی و مرغ و گاو و گوسفند و بوقلمون و شتر و خرگوش در تونس رایج است، تاجین (تهچین)، بریک (با تخممرغ یا تن ماهی)، لبلابی (مانند آبگوشت)، برغل (بلغور)، مرقاز (چیزی، مانند سوسیس)، مرقه (نوعی خورشت)، گفته (کوفته)، کفتاجی، ماکارونی، طابونه (نان محلی)، هریسه
3 ۱۸۹
(فلفل قرمز کوبیده شده)، سلطه مشویه (فلفل سبز تند شبیه میرزاقاسمی) انواع غذا و پیشغذاهای رایج در تونس است؛ برنج در تونس مصرف کمی دارد.
نوشیدنیهایی مانند آبمعدنی، قهوه، چای سبز، شربت لیمو (سیترونات)، انواع آبمیوه و نوشابه رواج دارد. مصرف نوشابههای الکلی نیز در برخی از رستورانها و هتلها مرسوم است، با وجود درختهای نارنج بسیار در تونس و دیگر شهرهای این کشور، مردم از آن استفاده نمیکنند و بیشتر برای زیبایی شهر و نیز صنعت رنگریزی بهرهبرداری میشود.
تونسیها همه غذاهای دریایی را حلال میدانند و آن را مصرف میکنند. فقه مالکی خوردن قورباغه را چون صید آبی است، جایز میداند.گوشت خوک در زمان قرطاجیها حرام و در زمان رومیان حلال بوده است (نیفر، ۱۹۶۹ :۴۴)؛ امروزه، برخی از فروشگاههای تونس گوشت خوک را به مشتریان عرضه میکنند.