منطقه چاکو
چاکو[11]:
از نظر جغرافیایی، قسمت شمالی آرژانتین را در بر میگیرد. پستی و بلندیهای سطح زمین در این منطقه، کشاورزی را در مقایسه با منطقهی پامپاس مشکلتر کرده است. وسعت منطقهی چاکو بسیار کمتر از پامپاس است امّا به دلیل بارانهای انبوه، کشت برخی محصولات همچون پنبه، مرکّبات، و مته (چای خاص آرژانتینی) را امکانپذیر کرده است. این منطقه در جلگهی پارانا و پاراگوئه واقع شده است و شامل استانهای چاکو، فورموزا[12] و شمال سانتیاگو د استرو[13] است. متوسّط حرارت روزانهی تابستان در این منطقه 23 درجهی سانتیگراد است. پنبه، سبزیجات و پرورش احشام، مهمترین صنایع کشاورزی این بخش از کشور است.