قاچاق انسان در تایلند
قاچاق زنان، مردان و کودکان برای کار اجباری و بهرهکشی جنسی چه به داخل تایلند و چه به خارج از تایلند، در این کشور رواج بسیار دارد. بیشتر قربانیان این پدیده، مهاجران از کشورهای همسایه تایلند هستند که آنها را به کار اجباری، بهرهکشی جنسی، بیگاری در ماهیگیری، تهیهٔ غذاهای دریایی و شاگردی در کارگاههای پارچهبافی وادار میکنند.
دولت میکوشد با اجرای مقرراتی، قربانیان این پدیده را بهطور موقت بپذیرد و به آنها اجازه کار دهد. همچنین در نمونههایی پلیس با آن برخورد شدید میکند ولی به نظر نمیرسد که این اقدامات متوجه سرچشمههای اصلی این پدیده، یعنی قاچاقچیان انسان باشد.
پدیدهٔ دیگر، قاچاق کودکان و زنان جوان به خارج از تایلند برای بهرهکشی جنسی است، برای این کار، نخست زنان را از روستاها به شهر میآورند و پس از مدتی آنها را بهصورت قاچاق راهی کشورهای خارجی میکنند یا بهطور مستقیم از روستا به خارج میبرند. برآوردها نشان میدهد که حدود یکصد تا دویست هزار نفر از زنان و دختران تایلندی با میانگین سنی ۱۲ تا ۱۶ سال، در خارج از تایلند به روسپیگری مشغولند. برای نمونه شمار اینگونه افراد فقط در ژاپن تا هفتاد هزار نفر تخمین زده میشود.
روند عکس این پدیده نیز در جریان است و بسیاری از زنان و دختران را برای بهرهکشی جنسی از کشورهای دیگر به تایلند میآورند. بر پایه آمار، از ۱۹۹۰م تاکنون بیش از هشتاد هزار زن و کودک در شبکه روسپیگری تایلند بهفروش رسیدهاند.
اکثر قربانیان این پدیده در تایلند، خارجیان هستند و بیش از ۶۰ درصد زنانی که برای این کار از خارج به تایلند قاچاق میشوند، زیر ۱۸ سال دارند. مجموع کودکانی که در تایلند بهرهکشی جنسی میشوند، چه خارجیان و چه بومیان، حدود ۷۵۰۰۰ نفر برآورد شده است[۱].
نیز نگاه کنید به
- ↑ Hughes, D. M.(2010). Factbok on Global Sexual Exploitation: Thailand.