روز غذا در کانادا

از دانشنامه ملل
نسخهٔ تاریخ ‏۹ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۲۱:۲۶ توسط Rashid (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

روز شنبه 30 جولای (8 خرداد) در کانادا به روز غذا معروف است که یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای محلی در تاریخ این کشور محسوب می‌شود. در این روز مردم از مواد غذایی محلی استفاده می‌کنند که در کشورشان تولید می‌شود. حتی در رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها و کبابی‌ها نیز این سنت را به طور کامل رعایت می‌کنند. بنابر بررسی بانک مونترال، این موضوع یک عادت جمعی محسوب می‌شود و 94 درصد از مردم در این روز محصولات غذایی را خریداری می‌کنند که در این کشور تولید شده است. نتایج این تحقیقات نشان می‌دهند خریداری مواد غذایی از سوی مردم و نیز تقاضا برای صادرات، کشاورزان را به تولید بیشتر تشویق می‌کند. جنبش روز غذا در کانادا در سال 2003م و برای ترغیب تولیدکنندگان مواد غذایی از سوی "آنیتا استورات"، یکی از فعالان مواد غذایی، آغاز شد. در این روز خاص اکثر رستوران‌ها فقط منوهای محلی با مواد غذایی تولید شده داخلی ارائه می‌دهند و به ابتکارات خاص در ارائه این غذاها جوایزی نیز اختصاص می‌یابد. همچنین کتابچه‌هایِ راهنمایی برای تهیه غذا با مواد غذایی کشت شده داخل کشور تهیه شده است که افراد هرجا که باشند با داشتن یکی از آنها می‌توانند در بزرگداشت این روز شرکت کنند و غذاهای محلی کانادایی برای خود تهیه کنند[i].[۱][۲]

نیز نگاه کنید به

آداب و رسوم کانادا؛ غذای کانادایی

پاورقی

[i].در این رابطه، وزیر کشاورزی کانادا در روز غذا اعلام کرد، "30 جولای روز غذا در کانادا است و چه روزی برای جشن گرفتن بهتر از اینکه مواد غذایی را که با دست کشاورزان ما تولید شده است، خریداری کنیم. کشاورزان ما از استانداردها و دانش بالایی در کار خود بهره می‌برند تا محصولاتی خوشمزه‌تر و مغذتی‌تر برای سفره‌های ما تدارک ببینند. آنها با ایجاد شغل و فرصت‌های اقتصادی در کل زنجیره ارزش به اقتصاد کشور کمک می‌کنند.

کتابشناسی

  1. Food Day in Canada, (2013), available in: http://fooddaycanada.ca/
  2. لاریجانی، فاضل(1395). جامعه و فرهنگ کانادا. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی.ص.149.