مرکز اسلامی جمهوری آرژانتین (اهل سنت): تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
این مرکز توسط اولین مهاجران مسلمان با هدف رفع نیازهای اولیه و حل مشکلات مهاجران تازه وارد تأسیس شد. به همین دلیل تا مدت‌ها، هدف اصلی برگزاری مراسم‌های اسلامی نبود. مسجد الاحمد وابسته به مرکز اسلامی [[بوئنوس‌آیرس]] که در سال ۱۹۸۶م با حمایت‌های [[مالی]] [[سوریه]] و لیبی تأسیس شد، وابسته به این مرکز می‌باشد. این مرکز اسلامی در حال حاضر بزرگ‌ترین مرکز اسلامی [[بوئنوس‌آیرس]] است که هدف خود را نمایندگی همه مسلمانان فارغ از مذهب و تفکر و مرام سیاسی و ملیتی می‌داند. در برنامه‌های این مرکز جمع کثیری از مسلمانان شرکت می‌کنند و به نوعی تنها مرکز اسلامی [[آرژانتین]] نیز محسوب می‌شود که با دولت مرکزی ارتباط مستقیم دارد و به عنوان مثال رئیس‌جمهور [[آرژانتین]] (خانم کرچنر) در عید فطر سال ۱۳۸۸ در این مسجد حضور یافت. لبنانی‌ها و سوری‌های مقیم [[بوئنوس‌آیرس]] که اکثریت مسلمانان حاضر در [[آرژانتین]] را نیز شامل می‌شوند، با این مرکز اسلامی در ارتباط هستند<ref>Brieger, P (2003). La Comunidad Musulmana en la Argentina, Buenos Aires,Todo es Historia, mayo. P4.</ref><ref>خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ [[آرژانتین]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی].</ref>.
این مرکز توسط اولین مهاجران مسلمان با هدف رفع نیازهای اولیه و حل مشکلات مهاجران تازه وارد تأسیس شد. به همین دلیل تا مدت‌ها، هدف اصلی برگزاری مراسم‌های اسلامی نبود. مسجد الاحمد وابسته به مرکز اسلامی [[بوئنوس‌آیرس]] که در سال ۱۹۸۶م با حمایت‌های [[مالی]] [[سوریه]] و لیبی تأسیس شد، وابسته به این مرکز می‌باشد.
 
این مرکز اسلامی در حال حاضر بزرگ‌ترین مرکز اسلامی [[بوئنوس‌آیرس]] است که هدف خود را نمایندگی همه مسلمانان فارغ از مذهب و تفکر و مرام سیاسی و ملیتی می‌داند. در برنامه‌های این مرکز جمع کثیری از مسلمانان شرکت می‌کنند و به نوعی تنها مرکز اسلامی [[آرژانتین]] نیز محسوب می‌شود که با دولت مرکزی ارتباط مستقیم دارد و به عنوان مثال رئیس‌جمهور [[آرژانتین]] (خانم کرچنر) در عید فطر سال ۱۳۸۸ در این مسجد حضور یافت. لبنانی‌ها و سوری‌های مقیم [[بوئنوس‌آیرس]] که اکثریت مسلمانان حاضر در [[آرژانتین]] را نیز شامل می‌شوند، با این مرکز اسلامی در ارتباط هستند<ref>Brieger, P (2003). La Comunidad Musulmana en la Argentina, Buenos Aires,Todo es Historia, mayo. P4.</ref><ref>خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ [[آرژانتین]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص231.</ref>.
==نیز نگاه کنید به==
==نیز نگاه کنید به==
[[نهادها و مراکز دینی مسلمانان آرژانتین]]؛ [[ادیان در آرژانتین]]
[[ادیان در آرژانتین]]؛ [[اسلام و مسلمانان آرژانتین]]؛ [[نهادها و مراکز دینی مسلمانان آرژانتین]]


==کتابشناسی==
==کتابشناسی==

نسخهٔ کنونی تا ‏۳ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۶:۳۴

این مرکز توسط اولین مهاجران مسلمان با هدف رفع نیازهای اولیه و حل مشکلات مهاجران تازه وارد تأسیس شد. به همین دلیل تا مدت‌ها، هدف اصلی برگزاری مراسم‌های اسلامی نبود. مسجد الاحمد وابسته به مرکز اسلامی بوئنوس‌آیرس که در سال ۱۹۸۶م با حمایت‌های مالی سوریه و لیبی تأسیس شد، وابسته به این مرکز می‌باشد.

این مرکز اسلامی در حال حاضر بزرگ‌ترین مرکز اسلامی بوئنوس‌آیرس است که هدف خود را نمایندگی همه مسلمانان فارغ از مذهب و تفکر و مرام سیاسی و ملیتی می‌داند. در برنامه‌های این مرکز جمع کثیری از مسلمانان شرکت می‌کنند و به نوعی تنها مرکز اسلامی آرژانتین نیز محسوب می‌شود که با دولت مرکزی ارتباط مستقیم دارد و به عنوان مثال رئیس‌جمهور آرژانتین (خانم کرچنر) در عید فطر سال ۱۳۸۸ در این مسجد حضور یافت. لبنانی‌ها و سوری‌های مقیم بوئنوس‌آیرس که اکثریت مسلمانان حاضر در آرژانتین را نیز شامل می‌شوند، با این مرکز اسلامی در ارتباط هستند[۱][۲].

نیز نگاه کنید به

ادیان در آرژانتین؛ اسلام و مسلمانان آرژانتین؛ نهادها و مراکز دینی مسلمانان آرژانتین

کتابشناسی

  1. Brieger, P (2003). La Comunidad Musulmana en la Argentina, Buenos Aires,Todo es Historia, mayo. P4.
  2. خیرمند، احمدرضا (1391). جامعه و فرهنگ آرژانتین. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص231.