ایرانیان مقیم سیرالئون: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
ایرانیان مقیم این كشور كه تقریباً تمام آنها وابسته به سازمان‌های دولتی اعزامی از ایران می‌باشند را در حدود ده خانواده متعلق به پرسنل سفارت، رایزنی فرهنگی، هلال احمر و انستیتو مطالعات بین‌المللی اسلامی (نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه) تشكیل می‌دهند.


=== '''ایرانیان مقیم''' ===
چند بازرگان ایرانی كه در طول سال دو تا سه بار به این كشور سفر كرده و هربار مدتی در فریتاون استقرار می‌یابند و یك تا دو ایرانی عضو فرقه ضاله بهائیت كه به‌طور مرتب در رفت و آمد به این كشور می‌باشند از دیگر ایرانیان [[سیرالئون]] محسوب می‌گردند.  
ایرانیان مقیم این كشور كه تقریباً تمام آنها وابسته به سازمان‌های دولتی اعزامی از ایران می‌باشند را در حدود ده خانواده متعلق به پرسنل سفارت، رایزنی فرهنگی، هلال احمر و انستیتو مطالعات بین‌المللی اسلامی (نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه) تشكیل می‌دهند. چند بازرگان ایرانی كه در طول سال دو تا سه بار به این كشور سفر كرده و هربار مدتی در فریتاون استقرار می‌یابند و یك تا دو ایرانی عضو فرقه ضاله بهائیت كه به‌طور مرتب در رفت و آمد به این كشور می‌باشند از دیگر ایرانیان [[سیرالئون]] محسوب می‌گردند. خانواده‌های ایرانی وابسته به سازمان‌های دولتی و تجار هرهفته پنج‌شنبه شب گردهم آمده و ضمن قرائت دعای كمیل با یكدیگر گفت‌وگو نموده و از وضعیت هم باخبر می‌شوند. ایرانیان مقیم در مراسم و مناسبت‌های فرهنگی و دینی كه معمولاً توسط رایزنی فرهنگی برگزار می‌شود نیز شركت كرده و حضور فعالی دارند<ref>عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ [[سیرالئون]]. تهران: [https://www.icro.ir سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>.
 
خانواده‌های ایرانی وابسته به سازمان‌های دولتی و تجار هرهفته پنج‌شنبه شب گردهم آمده و ضمن قرائت دعای كمیل با یكدیگر گفت‌وگو نموده و از وضعیت هم باخبر می‌شوند. ایرانیان مقیم در مراسم و مناسبت‌های فرهنگی و دینی كه معمولاً توسط رایزنی فرهنگی برگزار می‌شود نیز شركت كرده و حضور فعالی دارند<ref>عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ [[سیرالئون]]. تهران: [https://www.icro.ir سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>.


== نیز نگاه کنید به ==
== نیز نگاه کنید به ==
[[ایرانیان مقیم تونس]]؛ [[ایرانیان و انتشار دین اسلام در چین]]؛ [[ایرانیان مقیم آرژانتین]]؛ [[ایرانیان مقیم در مالی]]؛ [[ايرانيان مقيم اسپانیا]]؛ [[ایرانیان مقیم در اتیوپی]]؛ [[ایرانیان مقیم در قطر]]؛ [[ایرانیان مقیم تایلند]]؛ [[ایرانیان مقیم ژاپن]]؛ [[ایرانیان مقیم سودان]]
[[ایرانیان مقیم تونس]]؛ [[ایرانیان و انتشار دین اسلام در چین]]؛ [[ایرانیان مقیم آرژانتین]]؛ [[ایرانیان مقیم در مالی]]؛ [[ايرانيان مقيم اسپانیا]]؛ [[ایرانیان مقیم در اتیوپی]]؛ [[ایرانیان مقیم در قطر]]؛ [[ایرانیان مقیم تایلند]]؛ [[ایرانیان مقیم ژاپن]]؛ [[ایرانیان مقیم سودان]]؛ [[ایرانیان مقیم بنگلادش]]


== کتابشناسی ==
== کتابشناسی ==

نسخهٔ ‏۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۶:۵۱

ایرانیان مقیم این كشور كه تقریباً تمام آنها وابسته به سازمان‌های دولتی اعزامی از ایران می‌باشند را در حدود ده خانواده متعلق به پرسنل سفارت، رایزنی فرهنگی، هلال احمر و انستیتو مطالعات بین‌المللی اسلامی (نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه) تشكیل می‌دهند.

چند بازرگان ایرانی كه در طول سال دو تا سه بار به این كشور سفر كرده و هربار مدتی در فریتاون استقرار می‌یابند و یك تا دو ایرانی عضو فرقه ضاله بهائیت كه به‌طور مرتب در رفت و آمد به این كشور می‌باشند از دیگر ایرانیان سیرالئون محسوب می‌گردند.

خانواده‌های ایرانی وابسته به سازمان‌های دولتی و تجار هرهفته پنج‌شنبه شب گردهم آمده و ضمن قرائت دعای كمیل با یكدیگر گفت‌وگو نموده و از وضعیت هم باخبر می‌شوند. ایرانیان مقیم در مراسم و مناسبت‌های فرهنگی و دینی كه معمولاً توسط رایزنی فرهنگی برگزار می‌شود نیز شركت كرده و حضور فعالی دارند[۱].

نیز نگاه کنید به

ایرانیان مقیم تونس؛ ایرانیان و انتشار دین اسلام در چین؛ ایرانیان مقیم آرژانتین؛ ایرانیان مقیم در مالی؛ ايرانيان مقيم اسپانیا؛ ایرانیان مقیم در اتیوپی؛ ایرانیان مقیم در قطر؛ ایرانیان مقیم تایلند؛ ایرانیان مقیم ژاپن؛ ایرانیان مقیم سودان؛ ایرانیان مقیم بنگلادش

کتابشناسی

  1. عرب احمدی، امیر بهرام(1390). جامعه و فرهنگ سیرالئون. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)