جایزه میشیما: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «جایزه ادبی ملی همه‌ساله در ژاپن به بهترین نویسندگان و شاعران و مترجمان و ناشران ادبی و آثارشان اعطا می‌شود که دریافت هر یک از این جوایز می‌تواند تا حدود زیادی فروش بالای یک اثر ادبی را تضمین کند. تعداد این جوایز ادبی در کشور ژاپن به...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:
تعداد این جوایز ادبی در [[ژاپن|کشور ژاپن]] به بیش از 100 جایزه می‌رسد که یکی از این جوایز ملی به نام جایزه میشیماست.
تعداد این جوایز ادبی در [[ژاپن|کشور ژاپن]] به بیش از 100 جایزه می‌رسد که یکی از این جوایز ملی به نام جایزه میشیماست.


این جایزه به یاد یوکی‌ئو میشیما نویسنده برجسته‌ای که در سال 1970 م خودکشی کرد بنیان گذاشته شده است و از سال 1988 م تا کنون هر سال از سوی انتشارات شین‌چوشا( 新潮社/Shinchōsha)به یک اثر ادبی که دارای نوآوری‌های شاخص باشد اهدا می‌شود.
این جایزه به یاد یوکی‌ئو میشیما نویسنده برجسته‌ای که در سال 1970 م خودکشی کرد بنیان گذاشته شده است و از سال 1988 م تا کنون هر سال از سوی انتشارات شین‌چوشا (新潮社/Shinchōsha) به یک اثر ادبی که دارای نوآوری‌های شاخص باشد اهدا می‌شود.<ref>حسینی، سیدآیت (1402). «زبان و ادبیات». در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ [[ژاپن]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی]، ص. 218- 241.</ref>
==نیز نگاه کنید به==
[[زبان و ادبیات ژاپن]]؛ [[جوایز ادبی در ژاپن]]
 
==کتابشناسی==
<references />
[[رده:رویدادهای شاخص ادبی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۵ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۲۷

جایزه ادبی ملی همه‌ساله در ژاپن به بهترین نویسندگان و شاعران و مترجمان و ناشران ادبی و آثارشان اعطا می‌شود که دریافت هر یک از این جوایز می‌تواند تا حدود زیادی فروش بالای یک اثر ادبی را تضمین کند.

تعداد این جوایز ادبی در کشور ژاپن به بیش از 100 جایزه می‌رسد که یکی از این جوایز ملی به نام جایزه میشیماست.

این جایزه به یاد یوکی‌ئو میشیما نویسنده برجسته‌ای که در سال 1970 م خودکشی کرد بنیان گذاشته شده است و از سال 1988 م تا کنون هر سال از سوی انتشارات شین‌چوشا (新潮社/Shinchōsha) به یک اثر ادبی که دارای نوآوری‌های شاخص باشد اهدا می‌شود.[۱]

نیز نگاه کنید به

زبان و ادبیات ژاپن؛ جوایز ادبی در ژاپن

کتابشناسی

  1. حسینی، سیدآیت (1402). «زبان و ادبیات». در پالیزدار، فرهاد، ذاکری، قدرت اله. جامعه و فرهنگ ژاپن. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، ص. 218- 241.