خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اتیوپی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''خبرگزاری‌ها'''
خبرگزاری رسمی اتیوپی آژانس خبری اتیوپی (Ethiopian News Agency) نام دارد. این خبرگزاری که در سال 1942 با نام «اگنز دیرکیسون» (Agenze Direczion) فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 1968 آژانس خبری [[اتیوپی]] نام گرفت عالی ترین مرکز خبررسانی رسمی در [[اتیوپی]] به شمار می‌رود.


383 - اعمال فشار بر رسانه ها و مطبوعات خصوصی، به طور پیوسته از سال 1990 میلادی با دستگیری تعداد زیادی از روزنامه نگاران به اتهام انتشار اطلاعات و اخبار دروغ و غلط و همین طور مقررات خصمانه قانون مطبوعات، مصوب سال 1992، تداوم یافته است. این قانون به مقامات دولتی و قضایی اجازه می دهد حکم بازداشت روزنامه نگاران و اصحاب مطبوعات را بدون تفهیم اتهام به آنها صادر کنند.
آژانس خبری [[اتیوپی]] دارای نمایندگی‌هایی در شهرهای مختلف کشور است. به موازات این مرکز، سرویس اطلاع رسانی والتا (Walta Information service) نیز که متعلق به حزب حاکم است از اوایل دهه 1990 وظیفه جمع آوری اخبار و ارائه اطلاعات خبری به روزنامه‌ها و نشریات کشور را بر عهده دارد. لازم بذکر است روزنامه‌های آدیس زمن و اتیوپین هرالد و هفته‌نامه‌های بریسا (به [[زبان ارومو]]) و العالم (به زبان عربی) توسط خبرگزاری دولتی [[اتیوپی]] چاپ و منتشر می‌کردند<ref>برگرفته از http://www.everynation.org/Ethiopia</ref><ref>عرب احمدی، امیر بهرام، کریمی، مهرداد (1392). جامعه و فرهنگ [[اتیوپی]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی] (در دست انتشار)، ص 280-281.</ref>.


280
== نیز نگاه کنید به ==
[[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در آرژانتین]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در کانادا]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در روسیه]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در ژاپن]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در کوبا]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تونس]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در چین]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در افغانستان]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سنگال]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در فرانسه]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در مالی]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در زیمبابوه]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تایلند]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اوکراین]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اسپانیا]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اردن]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سیرالئون]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان های رسانه ای در قطر]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در گرجستان]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تاجیکستان]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سریلانکا]]


 
== کتابشناسی ==
خبرگزاری رسمی [[اتیوپی]] آژانس خبری اتیوپی 38 نام دارد. این خبرگزاری که در سال 1942 با نام «اگنز دیرکیسون»385
<references />
 
[[رده:رسانه]]
فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 1968 آژانس خبری اتیوپی نام گرفت عالی ترین مرکز خبررسانی رسمی در اتیوپی به شمار می رود. آژانس خبری اتیوپی دارای نمایندگی هایی در شهرهای مختلف کشور است. به موازات این مرکز، سرویس اطلاع رسانی والتا386 نیز که متعلق به حزب حاکم است از اوایل دهه 1990 وظیفه جمع آوری اخبار و ارائه اطلاعات خبری به روزنامه ها و نشریات کشور را بر عهده دارد.
 
لازم بذکر است روزنامه های آدیس زمن و اتیوپین هرالد و هفته نامه های بریسا (به [[زبان ارومو]]) و العالم ( به زبان عربی) توسط خبرگزاری دولتی اتیوپی چاپ و منتشر می گردند. (www.everynation.org/Ethiopia)

نسخهٔ کنونی تا ‏۹ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۲۸

خبرگزاری رسمی اتیوپی آژانس خبری اتیوپی (Ethiopian News Agency) نام دارد. این خبرگزاری که در سال 1942 با نام «اگنز دیرکیسون» (Agenze Direczion) فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 1968 آژانس خبری اتیوپی نام گرفت عالی ترین مرکز خبررسانی رسمی در اتیوپی به شمار می‌رود.

آژانس خبری اتیوپی دارای نمایندگی‌هایی در شهرهای مختلف کشور است. به موازات این مرکز، سرویس اطلاع رسانی والتا (Walta Information service) نیز که متعلق به حزب حاکم است از اوایل دهه 1990 وظیفه جمع آوری اخبار و ارائه اطلاعات خبری به روزنامه‌ها و نشریات کشور را بر عهده دارد. لازم بذکر است روزنامه‌های آدیس زمن و اتیوپین هرالد و هفته‌نامه‌های بریسا (به زبان ارومو) و العالم (به زبان عربی) توسط خبرگزاری دولتی اتیوپی چاپ و منتشر می‌کردند[۱][۲].

نیز نگاه کنید به

خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در آرژانتین؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در کانادا؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در روسیه؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در ژاپن؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در کوبا؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تونس؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در چین؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در افغانستان؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سنگال؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در فرانسه؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در مالی؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در زیمبابوه؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تایلند؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اوکراین؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اسپانیا؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اردن؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سیرالئون؛ خبرگزاری ها و سازمان های رسانه ای در قطر؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در گرجستان؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تاجیکستان؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سریلانکا

کتابشناسی

  1. برگرفته از http://www.everynation.org/Ethiopia
  2. عرب احمدی، امیر بهرام، کریمی، مهرداد (1392). جامعه و فرهنگ اتیوپی. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (در دست انتشار)، ص 280-281.