مراکز پژوهشی دانشگاهی زیمبابوه: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مراکز پژوهشی دانشگاهی:''' ·      '''مرکز تحقیقات کلینیکی دانشگاه زیمبابوه[14]''' بیشترین فعالیت این مرکز تحقیقات دانشگاهی که در سال 2002 در حراره تأسیس شده است بر مبارزه با بیماری ایدز در زیمبابوه و کشورهای هم جوار واقع در حوزه جنوب آفریقا متمرکز...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مراکز پژوهشی دانشگاهی:'''
[[پرونده:مراکز پژوهشی دانشگاهی زیمبابوه.png|بندانگشتی|مرکز تحقیقات کلینیکی دانشگاه زیمبابوه(1403). برگرفته از سایت Empirical، قابل بازیابی از https://www.empiricaledctp.eu/partners/uzchs-ctrc/]]
مراکز پژوهشی دانشگاهی کشور زیمبابوه در ذیل معرفی شده است:


=== مرکز تحقیقات کلینیکی [[دانشگاه دولتی زیمبابوه|دانشگاه زیمبابوه]] ===
بیشترین فعالیت مرکز تحقیقات کلینیکی [[دانشگاه دولتی زیمبابوه|دانشگاه زیمبابوه]] (UZCRC)، که در سال 2002 در [[حراره]] تأسیس شده است بر مبارزه با بیماری ایدز در [[زيمبابوه|زیمبابوه]] و کشورهای هم جوار واقع در حوزه جنوب آفریقا متمرکز می‌باشد. مرکز فوق وابسته به [[دانشگاه دولتی زیمبابوه|دانشگاه زیمبابوه]] بوده تحت حمایت دولت است.


·      '''مرکز تحقیقات کلینیکی دانشگاه زیمبابوه[14]'''
=== مرکز بررسی حقوق زنان در حوزه جنوب و شرق آفریقا ===
مرکز بررسی حقوق زنان در حوزه جنوب و شرق آفریقا (SEARCWL) که با عنوان مرکز بررسی حقوق زنان [[دانشگاه دولتی زیمبابوه|دانشگاه زیمبابوه]]، وابسته به این دانشگاه بوده با مراکز تحقیقات حقوق زنان در انگلستان و آفریقای جنوبی همکاری دارد<ref>برگرفته از https://www.uz.ac.zw/</ref>.


=== مرکز تحقیقاتی بین المللی نانوتکنولوژی [[زيمبابوه|زیمبابوه]] ===
فعالیت‌های مرکز تحقیقاتی بین المللی نانوتکنولوژی [[زيمبابوه|زیمبابوه]] (ZINC) با همکاری و مشارکت چند مرکز تحقیقاتی در [[آمریکا]] و دو [[دانشگاه دولتی زیمبابوه]] و دانشگاه چینویی انجام می‌شود<ref>برگرفته از https://www.buffalo.edu/</ref>.


بیشترین فعالیت این مرکز تحقیقات دانشگاهی که در سال 2002 در حراره تأسیس شده است بر مبارزه با بیماری ایدز در زیمبابوه و کشورهای هم جوار واقع در حوزه جنوب آفریقا متمرکز می باشد.مرکز فوق وابسته به دانشگاه زیمبابوه بوده تحت حمایت دولت است.
=== مؤسسه تحقیقات زبان‌های آفریقایی ===
مؤسسه تحقیقات زبان‌های آفریقایی (ALRI)، در سال 1992 در دانشکده ادبیات و زبان‌های آفریقایی تأسیس شد. این مرکز با برخی مراکز تحقیقاتی زبان‌شناسی و ادبیات در اروپا از جمله دانشگاه اسلو در ارتباط است. طی دهه گذشته تحقیقات ارزشمندی در مورد زبان‌های آفریقایی به خصوص زبان و ادبیات شونا و اندبله در [[زيمبابوه|زیمبابوه]] از سوی این مرکز و با همکاری [[دانشگاه دولتی زیمبابوه|دانشگاه زیمبابوه]] انجام شده است.


سایر مراکز پژوهشی دانشگاهی کشور زیمبابوه، عبارت است از:


·      '''مرکز بررسی حقوق زنان در حوزه جنوب و شرق آفریقا[15]'''
مرکز تحقیقات منابع انسانی [[دانشگاه دولتی زیمبابوه|دانشگاه زیمبابوه]] (ZJER)؛ مرکز تحقیقاتی زبان‌های آفریقایی دانشگاه زیمبابوه بزرگ (GZU) و دانشگاه ما شوینگو؛مؤسسه تحقیقاتی بهداشت و تغییرات اجتماعی<ref>ایپکچی، محمدحسن (1399). جامعه و فرهنگ [[زیمبابوه در یک نگاه|زیمبابوه]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص.251-252.</ref>.


== نیز نگاه کنید به ==
[[مراکز پژوهشی روسیه]]؛ [[مراکز پژوهشی دانشگاهی ژاپن]]؛ [[مراکز پژوهشی مصر]]؛ [[مراکز تحقيقاتی علمی و آموزشی در چین]]؛ [[مراکز پژوهشی دانشگاهی فرانسه]]؛ [[مراکز پژوهشی مالی]]؛ [[مراكز پژوهشی دانشگاهی اردن]]؛ [[مراکز پژوهشی دانشگاهی اتیوپی]]؛ [[مراکز پژوهشی دانشگاهی سیرالئون]]؛ [[مراکز پژوهشی دانشگاهی و تحقیقاتی قطر]]


این مرکز با عنوان مرکز بررسی حقوق زنان دانشگاه زیمبابوه،وابسته به این دانشگاه بوده با مراکز تحقیقات حقوق زنان در انگلستان و آفریقای جنوبی همکاری دارد(سایت دانشگاه زیمبابوه''')'''
== کتابشناسی ==
 
 
'''·       مرکز تحقیقاتی بین المللی نانوتکنولوژی زیمبابوه[16]'''
 
فعالیت های این مرکز با همکاری و مشارکت چند مرکز تحقیقاتی در آمریکا و دو دانشگاه دولتی زیمبابوه و دانشگاه چینویی انجام می شود.[17]
 
'''*مؤسسه تحقیقات زبان های آفریقایی[18]'''
 
مؤسسه فوق در سال 1992 در دانشکده ادبیات و زبان های آفریقایی تأسیس شد.این مرکز با برخی مراکز تحقیقاتی زبان شناسی و ادبیات در اروپا از جمله دانشگاه اسلو در ارتباط است. طی دهه گذشته تحقیقات ارزشمندی در مورد زبان های آفریقایی به خصوص زبان و ادبیات شونا و اندبله در زیمبابوه از سوی این مرکز و با همکاری دانشگاه زیمبابوه انجام شده است.
 
 
<nowiki>*</nowiki>مرکز تحقیقات منابع انسانی دانشگاه زیمبابوه[19]
 
<nowiki>*</nowiki>مرکز تحقیقاتی زبان های آفریقایی دانشگاه زیمبابوه بزرگ[20] و دانشگاه ما شوینگو
 
<nowiki>*</nowiki>مؤسسه تحقیقاتی بهداشت و تغییرات اجتماعی

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۳۵

مرکز تحقیقات کلینیکی دانشگاه زیمبابوه(1403). برگرفته از سایت Empirical، قابل بازیابی از https://www.empiricaledctp.eu/partners/uzchs-ctrc/

مراکز پژوهشی دانشگاهی کشور زیمبابوه در ذیل معرفی شده است:

مرکز تحقیقات کلینیکی دانشگاه زیمبابوه

بیشترین فعالیت مرکز تحقیقات کلینیکی دانشگاه زیمبابوه (UZCRC)، که در سال 2002 در حراره تأسیس شده است بر مبارزه با بیماری ایدز در زیمبابوه و کشورهای هم جوار واقع در حوزه جنوب آفریقا متمرکز می‌باشد. مرکز فوق وابسته به دانشگاه زیمبابوه بوده تحت حمایت دولت است.

مرکز بررسی حقوق زنان در حوزه جنوب و شرق آفریقا

مرکز بررسی حقوق زنان در حوزه جنوب و شرق آفریقا (SEARCWL) که با عنوان مرکز بررسی حقوق زنان دانشگاه زیمبابوه، وابسته به این دانشگاه بوده با مراکز تحقیقات حقوق زنان در انگلستان و آفریقای جنوبی همکاری دارد[۱].

مرکز تحقیقاتی بین المللی نانوتکنولوژی زیمبابوه

فعالیت‌های مرکز تحقیقاتی بین المللی نانوتکنولوژی زیمبابوه (ZINC) با همکاری و مشارکت چند مرکز تحقیقاتی در آمریکا و دو دانشگاه دولتی زیمبابوه و دانشگاه چینویی انجام می‌شود[۲].

مؤسسه تحقیقات زبان‌های آفریقایی

مؤسسه تحقیقات زبان‌های آفریقایی (ALRI)، در سال 1992 در دانشکده ادبیات و زبان‌های آفریقایی تأسیس شد. این مرکز با برخی مراکز تحقیقاتی زبان‌شناسی و ادبیات در اروپا از جمله دانشگاه اسلو در ارتباط است. طی دهه گذشته تحقیقات ارزشمندی در مورد زبان‌های آفریقایی به خصوص زبان و ادبیات شونا و اندبله در زیمبابوه از سوی این مرکز و با همکاری دانشگاه زیمبابوه انجام شده است.

سایر مراکز پژوهشی دانشگاهی کشور زیمبابوه، عبارت است از:

مرکز تحقیقات منابع انسانی دانشگاه زیمبابوه (ZJER)؛ مرکز تحقیقاتی زبان‌های آفریقایی دانشگاه زیمبابوه بزرگ (GZU) و دانشگاه ما شوینگو؛مؤسسه تحقیقاتی بهداشت و تغییرات اجتماعی[۳].

نیز نگاه کنید به

مراکز پژوهشی روسیه؛ مراکز پژوهشی دانشگاهی ژاپن؛ مراکز پژوهشی مصر؛ مراکز تحقيقاتی علمی و آموزشی در چین؛ مراکز پژوهشی دانشگاهی فرانسه؛ مراکز پژوهشی مالی؛ مراكز پژوهشی دانشگاهی اردن؛ مراکز پژوهشی دانشگاهی اتیوپی؛ مراکز پژوهشی دانشگاهی سیرالئون؛ مراکز پژوهشی دانشگاهی و تحقیقاتی قطر

کتابشناسی

  1. برگرفته از https://www.uz.ac.zw/
  2. برگرفته از https://www.buffalo.edu/
  3. ایپکچی، محمدحسن (1399). جامعه و فرهنگ زیمبابوه. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص.251-252.