مرگ باسل اسد: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی « =====مرگ باسل اسد'''[57]''' (1994-1962) پسر ارشد حافظ اسد===== باسل اسد، دانش‌آموخته رشته مهندسی، سَرگُرد ارتش سوریه، فرمانده گارد ریاست جمهوری و مسئول حفاظت از رئیس‌جمهور و کاخ ریاست جمهوری سوریه بود. روز جمعه 21 نوامبر 1994 در حادثه تصادف اتومبیل در مسیر ف...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:


=====مرگ باسل اسد'''[57]''' (1994-1962) پسر ارشد حافظ اسد=====
باسل اسد، دانش‌آموخته رشته مهندسی، سَرگُرد ارتش سوریه، فرمانده گارد ریاست جمهوری و مسئول حفاظت از رئیس‌جمهور و کاخ ریاست جمهوری [[سوریه]] بود. روز جمعه 21 نوامبر 1994 در حادثه تصادف اتومبیل در مسیر فرودگاه. کشته می­شود.
باسل اسد، دانش‌آموخته رشته مهندسی، سَرگُرد ارتش سوریه، فرمانده گارد ریاست جمهوری و مسئول حفاظت از رئیس‌جمهور و کاخ ریاست جمهوری سوریه بود. روز جمعه 21 نوامبر 1994 در حادثه تصادف اتومبیل در مسیر فرودگاه. کشته می­شود.


وقتی جسد باسل اسد به «قرداحه» منتقل می‌شد، جسد در هواپیما بود و مردم از هر طرف و جهتی اطراف هواپیما بودند و رئیس‌جمهور از اتاقک خلبان نگاه کرد. دستش را برای مردم تکان داد و ­گفت: «ما هستیم! و ان‌شاءالله در این مسیر خود استمرار خواهیم داشت.»
وقتی جسد باسل اسد به «قرداحه» منتقل می‌شد، جسد در هواپیما بود و مردم از هر طرف و جهتی اطراف هواپیما بودند و رئیس‌جمهور از اتاقک خلبان نگاه کرد. دستش را برای مردم تکان داد و ­گفت: «ما هستیم! و ان‌شاءالله در این مسیر خود استمرار خواهیم داشت.»<ref>شنی، کریم (۱۴۰۰). فرهنگ و تاریخ سوریه. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)</ref>
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[بشار اسد]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۲۱:۴۰

باسل اسد، دانش‌آموخته رشته مهندسی، سَرگُرد ارتش سوریه، فرمانده گارد ریاست جمهوری و مسئول حفاظت از رئیس‌جمهور و کاخ ریاست جمهوری سوریه بود. روز جمعه 21 نوامبر 1994 در حادثه تصادف اتومبیل در مسیر فرودگاه. کشته می­شود.

وقتی جسد باسل اسد به «قرداحه» منتقل می‌شد، جسد در هواپیما بود و مردم از هر طرف و جهتی اطراف هواپیما بودند و رئیس‌جمهور از اتاقک خلبان نگاه کرد. دستش را برای مردم تکان داد و ­گفت: «ما هستیم! و ان‌شاءالله در این مسیر خود استمرار خواهیم داشت.»[۱]

نیز نگاه کنید به

بشار اسد

کتابشناسی

  1. شنی، کریم (۱۴۰۰). فرهنگ و تاریخ سوریه. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)