رمان در سوریه: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
رمان سوری با آثار «حنا مينه» (''Hanna Mina'') (1924 - 2018)؛ روزنامه‌نگار و رمان‌نویس برجسته اهل [[سوریه]] و یکی از نویسندگان تأثیرگذار عرب، آغاز می­شود؛ هرچند که آباء و اجداد رمان؛ یعنی صورت نخستین داستان­های بلند، سابقه طولانی در ادبیات عرب و سوریه داشته­است؛ مثل مقامات ابن وردی؛ با این حال، حنا مینه، «شیخ رمان نوسان سوری» (شیخ الروائیین السوریین) خوانده می‌شود و جایزه کتاب سال سوریه در بخش رمان، به نام او تسمیه شده است.
رمان سوری با آثار «حنا مینه» (Hanna Mina) (1924 تا 2018)؛ روزنامه‌نگار و رمان‌نویس برجسته اهل [[سوریه]] و یکی از نویسندگان تأثیرگذار عرب، آغاز ‌‌‌‌‌‌‌می‌شود؛ هرچند که آباء و اجداد رمان؛ یعنی صورت نخستین د‌‌‌‌‌استان­‌‌‌‌های بلند، سابقه طولانی در ادبیات عرب و [[سوریه]] داشته­‌‌‌‌‌است؛ مثل مقامات ابن وردی.


در حال حاضر رمان­ها و شبه رمان­های فراوانی به کتابخانه ادبیات سوریه اضافه شده­اند.
با این حال، حنا مینه، «شیخ رمان نوسان سوری» (شیخ الروائیین السوریین) خو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انده ‌‌‌‌‌‌‌می‌شود و جایزه کتاب سال [[سوریه]] در بخش رمان، به نام او تسمیه شده ‌‌‌‌‌است. در حال حاضر رمان­‌‌‌‌ها و شبه رمان­‌‌‌‌های فراوانی به کتابخانه ادبیات [[سوریه]] اضافه شده­‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند<ref>شنی، کریم( 1400). فرهنگ و تاریخ [[سوریه]]. تهران: [https://www.icro.ir سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار)</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
زبان و ادبیات روسیه؛ [[ادبیات اموی در سوریه]]؛ [[ادبیات عباسی در سوریه]]؛ [[شعر در سوریه]]؛ [[داستان کوتاه در سوریه]]؛ [[ادبیات کودک و نوجوان در سوریه]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۹ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۳۸

رمان سوری با آثار «حنا مینه» (Hanna Mina) (1924 تا 2018)؛ روزنامه‌نگار و رمان‌نویس برجسته اهل سوریه و یکی از نویسندگان تأثیرگذار عرب، آغاز ‌‌‌‌‌‌‌می‌شود؛ هرچند که آباء و اجداد رمان؛ یعنی صورت نخستین د‌‌‌‌‌استان­‌‌‌‌های بلند، سابقه طولانی در ادبیات عرب و سوریه داشته­‌‌‌‌‌است؛ مثل مقامات ابن وردی.

با این حال، حنا مینه، «شیخ رمان نوسان سوری» (شیخ الروائیین السوریین) خو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انده ‌‌‌‌‌‌‌می‌شود و جایزه کتاب سال سوریه در بخش رمان، به نام او تسمیه شده ‌‌‌‌‌است. در حال حاضر رمان­‌‌‌‌ها و شبه رمان­‌‌‌‌های فراوانی به کتابخانه ادبیات سوریه اضافه شده­‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند[۱].

نیز نگاه کنید به

زبان و ادبیات روسیه؛ ادبیات اموی در سوریه؛ ادبیات عباسی در سوریه؛ شعر در سوریه؛ داستان کوتاه در سوریه؛ ادبیات کودک و نوجوان در سوریه

کتابشناسی

  1. شنی، کریم( 1400). فرهنگ و تاریخ سوریه. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار)