معبد بنچاما بوپیت (معبد مرمر) تایلند: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «این معبد از مرمر سفید ساخته شده و از این رو به معبد مرمری معروف است، این معبد جدیدترین معبد بانکوک است که پادشاه رامای پنجم در آغاز سده بیستم آن را ساخت، ساختمان آن نمونه‌هایی از معماری مدرن تایلندی است و در حیاط پشت آن ۵۳ تصویر بودا قرار داردک...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
این معبد از مرمر سفید ساخته شده و از این رو به معبد مرمری معروف است، این معبد جدیدترین معبد بانکوک است که پادشاه رامای پنجم در آغاز سده بیستم آن را ساخت، ساختمان آن نمونه‌هایی از معماری مدرن تایلندی است و در حیاط پشت آن ۵۳ تصویر بودا قرار داردکه ۳۳ تصویر، اصل و ۲۰ تصویر، کپی است؛ این تصاویر نشان‌دهنده چهره‌های مختلف بودا در آسیا و کشورهای بودایی است.
[[پرونده:معبد مرمر ت.png|بندانگشتی|[[معبد بنچاما بوپیت (معبد مرمر) تایلند|معبد بنچاما بوپیت (معبد مرمر)]] برگرفته از وبلاگ تایلند قابل بازیابی از<nowiki/>https://www.thailandblog.nl/fa/bezienswaardigheden/wat-benchamabophit-de-marmeren-tempel-in-bangkok/]]
معبد بنچاما بوپیت (معبد مرمر)، از مرمر سفید ساخته شده و از این رو به معبد مرمری معروف است. این معبد جدیدترین معبد [[بانکوک]] است که پادشاه رامای پنجم در آغاز سدهٔ بیستم آن را ساخت. ساختمان آن نمونه‌هایی از معماری مدرن تایلندی است و در حیاط پشت آن ۵۳ تصویر بودا قرار دارد که ۳۳ تصویر، اصل و ۲۰ تصویر، کپی است.
 
این تصاویر نشان‌دهندهٔ چهره‌های مختلف [[آیین بودا در تایلند|بودا]] در آسیا و کشورهای بودایی است<ref>الهی، امیر سعید(1391). جامعه و فرهنگ [[تایلند]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی]،ص.232.</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[فرهنگ عمومی تایلند]]؛ [[معبد بودای زمردین تایلند]]؛ [[معبد وات پو در تایلند]]؛ [[معبد آرون تایلند]]؛ [[معبد سوتاپ تایلند]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۲۲

معبد بنچاما بوپیت (معبد مرمر)، از مرمر سفید ساخته شده و از این رو به معبد مرمری معروف است. این معبد جدیدترین معبد بانکوک است که پادشاه رامای پنجم در آغاز سدهٔ بیستم آن را ساخت. ساختمان آن نمونه‌هایی از معماری مدرن تایلندی است و در حیاط پشت آن ۵۳ تصویر بودا قرار دارد که ۳۳ تصویر، اصل و ۲۰ تصویر، کپی است.

این تصاویر نشان‌دهندهٔ چهره‌های مختلف بودا در آسیا و کشورهای بودایی است[۱].

نیز نگاه کنید به

فرهنگ عمومی تایلند؛ معبد بودای زمردین تایلند؛ معبد وات پو در تایلند؛ معبد آرون تایلند؛ معبد سوتاپ تایلند

کتابشناسی

  1. الهی، امیر سعید(1391). جامعه و فرهنگ تایلند. تهران: موسسه فرهنگی هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی،ص.232.