مسجد مدینه در زیمبابوه: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مسجد مدینه''' دومین مسجد بزرگ زیمبابوه است و به هندی های شافعی مذهب قبيله كاتری تعلق دارد.آنها مخالف وهابيون بوده و با ج.ا.ايران نيز چندان همراه نيستند.دراين مسجد همه ساله، مراسم ميلادالنبی(ص) با شكوه خاصي برگزار می شود.» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مسجد مدینه'''
دومین مسجد بزرگ [[زيمبابوه|زیمبابوه]] است و به هندی‌های شافعی مذهب قبیله کاتری تعلق دارد. آن‌ها مخالف وهابیون بوده و با ج.ا.ایران نیز چندان همراه نیستند. دراین مسجد همه ساله، مراسم میلادالنبی(ص) با شکوه خاصی برگزار می‌شود<ref>ایپکچی، محمدحسن (1399). جامعه و فرهنگ [[زیمبابوه در یک نگاه|زیمبابوه]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص. 145.</ref>.


دومین مسجد بزرگ زیمبابوه است و به هندی های شافعی مذهب قبيله كاتری تعلق دارد.آنها مخالف وهابيون بوده و با ج.ا.ايران نيز چندان همراه نيستند.دراين مسجد همه ساله، مراسم ميلادالنبی(ص) با شكوه خاصي برگزار می شود.
== نیز نگاه کنید به ==
[[ادیان در زیمبابوه]]؛ [[اسلام و مسلمانان زیمبابوه]]؛ [[نهادها و مراکز دینی مسلمانان زیمبابوه]]؛ [[مساجد زیمبابوه]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۵ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۰۸

دومین مسجد بزرگ زیمبابوه است و به هندی‌های شافعی مذهب قبیله کاتری تعلق دارد. آن‌ها مخالف وهابیون بوده و با ج.ا.ایران نیز چندان همراه نیستند. دراین مسجد همه ساله، مراسم میلادالنبی(ص) با شکوه خاصی برگزار می‌شود[۱].

نیز نگاه کنید به

ادیان در زیمبابوه؛ اسلام و مسلمانان زیمبابوه؛ نهادها و مراکز دینی مسلمانان زیمبابوه؛ مساجد زیمبابوه

کتابشناسی

  1. ایپکچی، محمدحسن (1399). جامعه و فرهنگ زیمبابوه. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص. 145.