فرهنگ سیاسی تونس: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «اگر فرهنگ سیاسی را به‌گفته اندیشمند ایرانی معاصر، دکتر محمود سریع‌القلم، به معنای نحوه تأثیرگذاری‌های متقابل فرهنگ و سیاست بگیریم، باید اذعان کنیم که با وجود خودکامگی‌هایی‌که از سوی برخی از سیاستمداران بی‌فرهنگ تونس انجام شده است، بیشت...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
اگر فرهنگ سیاسی را به‌گفته اندیشمند ایرانی معاصر، دکتر محمود سریع‌القلم، به معنای نحوه تأثیرگذاری‌های متقابل فرهنگ و سیاست بگیریم، باید اذعان کنیم که با وجود خودکامگی‌هایی‌که از سوی برخی از سیاستمداران بی‌فرهنگ [[تونس]] انجام شده است، بیشتر سیاستمداران تونس اهل فرهنگ و بسیاری از اهالی فرهنگ تونس سیاستمداران برجسته‌ای بوده و هستند. مهم‌ترین گواه این مدعا را می‌توان در بیوگرافی شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی این کشور مشاهده کرد که به تعدادی از آنها تاکنون اشاره کرده‌ایم.
اگر فرهنگ سیاسی را به‌گفته اندیشمند ایرانی معاصر، دکتر محمود سریع‌القلم، به معنای نحوه تأثیرگذاری‌های متقابل فرهنگ و سیاست بگیریم، باید اذعان کنیم که با وجود خودکامگی‌هایی‌که از سوی برخی از سیاستمداران بی‌فرهنگ [[تونس]] انجام شده است، بیشتر سیاستمداران [[تونس]] اهل فرهنگ و بسیاری از اهالی فرهنگ [[تونس]] سیاستمداران برجسته‌ای بوده و هستند<ref>عصمتی‌بایگی، سیدحسن (1395). جامعه و فرهنگ [[تونس]]. تهران: موسسه فرهنگی, هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی،</ref>.
 
== نیز نگاه کنید به ==
 
* [[فرهنگ سیاسی در روسیه]]
 
* [[فرهنگ سیاسی ژاپن]]
 
* [[فرهنگ سیاسی سنگال]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۶ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۲۰:۰۲

اگر فرهنگ سیاسی را به‌گفته اندیشمند ایرانی معاصر، دکتر محمود سریع‌القلم، به معنای نحوه تأثیرگذاری‌های متقابل فرهنگ و سیاست بگیریم، باید اذعان کنیم که با وجود خودکامگی‌هایی‌که از سوی برخی از سیاستمداران بی‌فرهنگ تونس انجام شده است، بیشتر سیاستمداران تونس اهل فرهنگ و بسیاری از اهالی فرهنگ تونس سیاستمداران برجسته‌ای بوده و هستند[۱].

نیز نگاه کنید به

کتابشناسی

  1. عصمتی‌بایگی، سیدحسن (1395). جامعه و فرهنگ تونس. تهران: موسسه فرهنگی, هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی،