اینترنت در تونس: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «تونس از نظر جایگاه استفاده از اینترنت در جهان عرب کشوری پیشتاز است و بیش از چهار میلیون کاربر دارد.۲ استفاده از فیس‌بوک ۱. المجلس الأعلي للإتصال. ۲ نشانی اینترنتی: www.ati.tn و یوتوب در میان جوانان بسیار رایج است. تاپ نت، گلوبال نت، اورنج G۳ و مخا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[تونس]] از نظر جایگاه استفاده از اینترنت در جهان عرب کشوری پیشتاز است و بیش از چهار میلیون کاربر دارد.۲ استفاده از فیس‌بوک ۱. المجلس الأعلي للإتصال.  
[[تونس]] از نظر جایگاه استفاده از [[اینترنت در تونس|اینترنت]] در جهان عرب کشوری پیشتاز است و بیش از چهار میلیون کاربر دارد.<ref>برگرفته از https://www.ati.tn</ref> استفاده از فیس‌بوک و یوتوب در میان جوانان بسیار رایج است. تاپ نت، گلوبال نت، اورنج G۳ و مخابرات تونس مهم‌ترین شرکت‌های اینترنتی فعال در [[تونس]] هستند.گفتنی است که [[اینترنت در تونس|اینترنت]] از مهم‌ترین ابزارهای مجازی بود که نقش مهمی در اطلاع‌رسانی به مردم [[تونس]] هنگام وقوع انقلاب داشت و یکی از عوامل تحقق پیروزی انقلاب کرامت بود.<ref>عصمتی‌بایگی، سیدحسن (1395). جامعه و فرهنگ [[تونس]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی]، ص246-247.</ref>


۲ نشانی اینترنتی: www.ati.tn
== نیز نگاه کنید به ==
*[[اینترنت در چین]]
*[[اینترنت در روسیه]]
*[[اینترنت در افغانستان]]
*[[اینترنت در لبنان]]
*[[اینترنت در کانادا]]
*[[اینترنت در کوبا]]


 
== کتابشناسی ==
 
و یوتوب در میان جوانان بسیار رایج است. تاپ نت، گلوبال نت، اورنج G۳ و مخابرات تونس مهم‌ترین شرکت‌های اینترنتی فعال در تونس هستند.گفتنی است که اینترنت از مهم‌ترین ابزارهای مجازی بود که نقش مهمی در اطلاع‌رسانی به مردم تونس هنگام وقوع انقلاب داشت و یکی از عوامل تحقق پیروزی انقلاب کرامت بود.

نسخهٔ ‏۱۴ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۵۱

تونس از نظر جایگاه استفاده از اینترنت در جهان عرب کشوری پیشتاز است و بیش از چهار میلیون کاربر دارد.[۱] استفاده از فیس‌بوک و یوتوب در میان جوانان بسیار رایج است. تاپ نت، گلوبال نت، اورنج G۳ و مخابرات تونس مهم‌ترین شرکت‌های اینترنتی فعال در تونس هستند.گفتنی است که اینترنت از مهم‌ترین ابزارهای مجازی بود که نقش مهمی در اطلاع‌رسانی به مردم تونس هنگام وقوع انقلاب داشت و یکی از عوامل تحقق پیروزی انقلاب کرامت بود.[۲]

نیز نگاه کنید به

کتابشناسی

  1. برگرفته از https://www.ati.tn
  2. عصمتی‌بایگی، سیدحسن (1395). جامعه و فرهنگ تونس. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی، ص246-247.