الکرکدیه در سودان: تفاوت میان نسخهها
(صفحهای تازه حاوی « «الکرکدیه» «کرکدی»، گلبرگهای خوشرنگ و خوش عطر نوعی گیاه زینتی، است که در ایران «چایترش مکّه» نامیده میشود. یکی از بهترین انواع کرکدی، در سودان تولید میشود و سودانیان، با گلبرگهای خشک شده آن، چای و شربت، تهیّه میکنند و مین...» ایجاد کرد) |
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).) |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
«الکرکدیه» | «الکرکدیه» | ||
«کرکدی»، گلبرگهای خوشرنگ و خوش عطر نوعی گیاه زینتی، است که در ایران «چایترش مکّه» نامیده میشود. یکی از بهترین انواع کرکدی، در سودان تولید میشود و سودانیان، با گلبرگهای خشک شده آن، چای و شربت، تهیّه میکنند و مینوشند. | «کرکدی»، گلبرگهای خوشرنگ و خوش عطر نوعی گیاه زینتی، است که در ایران «چایترش مکّه» نامیده میشود. یکی از بهترین انواع کرکدی، در [[سودان]] تولید میشود و سودانیان، با گلبرگهای خشک شده آن، چای و شربت، تهیّه میکنند و مینوشند. | ||
گاهی «کرکدی» را، با آب داغ مانند چای دم میکنند و مینوشند وگاهی با افزودن گلبرگهای کرکدی، شکر، شیره خرما و افزودنیهای دیگر به آب سرد، شربت «کرکدی» را تهیه میکنند. در اغلبِ مراسم و مهمانیهای سودانیان، یکی از نوشیدنیها، چای یا شربت «کرکدی» است. نمایی از گیاه کرکدی، در تصویرشماره (3) درج شده است. البتّه، گلبرگهای این گیاه، برای تولید داروهای کاهش فشار خون، تقویت ضربان قلب، برخی آنتی بیوتیکها و رنگهای خوراکی هم، استفاده میشود. | گاهی «کرکدی» را، با آب داغ مانند چای دم میکنند و مینوشند وگاهی با افزودن گلبرگهای کرکدی، شکر، شیره خرما و افزودنیهای دیگر به آب سرد، شربت «کرکدی» را تهیه میکنند. در اغلبِ مراسم و مهمانیهای سودانیان، یکی از نوشیدنیها، چای یا شربت «کرکدی» است. نمایی از گیاه کرکدی، در تصویرشماره (3) درج شده است. البتّه، گلبرگهای این گیاه، برای تولید داروهای کاهش فشار خون، تقویت ضربان قلب، برخی آنتی بیوتیکها و رنگهای خوراکی هم، استفاده میشود. |
نسخهٔ ۳ مارس ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۴
«الکرکدیه»
«کرکدی»، گلبرگهای خوشرنگ و خوش عطر نوعی گیاه زینتی، است که در ایران «چایترش مکّه» نامیده میشود. یکی از بهترین انواع کرکدی، در سودان تولید میشود و سودانیان، با گلبرگهای خشک شده آن، چای و شربت، تهیّه میکنند و مینوشند.
گاهی «کرکدی» را، با آب داغ مانند چای دم میکنند و مینوشند وگاهی با افزودن گلبرگهای کرکدی، شکر، شیره خرما و افزودنیهای دیگر به آب سرد، شربت «کرکدی» را تهیه میکنند. در اغلبِ مراسم و مهمانیهای سودانیان، یکی از نوشیدنیها، چای یا شربت «کرکدی» است. نمایی از گیاه کرکدی، در تصویرشماره (3) درج شده است. البتّه، گلبرگهای این گیاه، برای تولید داروهای کاهش فشار خون، تقویت ضربان قلب، برخی آنتی بیوتیکها و رنگهای خوراکی هم، استفاده میشود.