نظام اجتماعی اتیوپی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''نظام اجتماعی'''
جامعه [[اتیوپی]] در مجموع به دو بخش شهرنشین و روستایی تقسیم می‌شود. بر اساس اطلاعات موجود در حال حاضر در حدود 17 درصد از مردم این کشور شهرنشین بوده و بخش اعظم [[جمعیت اتیوپی]] (در حدود 83 درصد) را روستاییان و اقوام بیابان گرد تشکیل می‌دهند.


جامعه [[اتیوپی]] در مجموع به دو بخش شهرنشین و روستایی تقسیم مي شود.بر اساس اطلاعات موجود در حال حاضر در حدود 17 درصد از مردم این کشور شهرنشین بوده و بخش اعظم [[جمعیت اتیوپی]] ( در حدود 83 درصد ) را روستائیان و اقوام بیابان گرد تشکیل می دهند.
در بررسی جامعه شناختی اتیوپی آنچه که مشهود است بخش اعظم مردم این کشور را کشاورزان سنتی از یک سوی و گله داران و دام پروران از سوی دیگر تشکیل می‌دهند که به صورت سنتی درآمدی اندک را عاید خود می‌سازند. لذا می‌توان گفت ساختار اساسی [[جامعه و نظام اجتماعی اتیوپی|نظام اجتماعی اتیوپی]] مبتنی بر این دو گروه‌است و شهرنشینی که پدیده‌ای نسبتا جدید در این کشور محسوب می‌شود هنوز از جایگاه چندانی برخوردار نیست‌. جدای از آن نظام اجتماعی اتیوپی نیز نظیر سایر کشورهای آفریقای زیر خط صحرای بزرگ بر ارتباطات قومی استوار گردیده و [[گروه های قومی اتیوپی|اقوام و قبایل]] مختلف بخش اعظم نظام اجتماعی این کشور را به خود اختصاص داده‌اند<ref>عرب احمدی، امیر بهرام، کریمی، مهرداد (1392). جامعه و فرهنگ اتیوپی. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی] (در دست انتشار)، ص 35-36.</ref>.


در بررسی جامعه شناختی اتیوپی آنچه که مشهود است بخش اعظم مردم این کشور را کشاورزان سنتی از یك سوي و گله داران و دام پروران از سوی دیگر تشکیل می دهند که بصورت سنتي درآمدي اندك را عاید خود مي سازند. لذا می توان گفت ساختار اساسي نظام اجتماعي اتیوپی مبتنی بر این دو گروه است و شهرنشینی که پدیده اي نسبتا جدید در این کشور محسوب مي شود هنوز از جایگاه چندانی برخوردار نیست . جداي از آن نظام اجتماعی اتیوپی نیز نظیر سایر کشورهای آفریقاي 35
== نیز نگاه کنید به ==
[[نظام اجتماعی ژاپن]]؛ [[نظام اجتماعی کوبا]]؛ [[نظام اجتماعی معاصر چین]]؛ [[نظام اجتماعی تونس]]؛ [[نظام اجتماعی مالی]]؛ [[نظام اجتماعی سوریه]]؛ [[نظام اجتماعی سودان]]؛ [[نظام اجتماعی ساحل عاج]].


زیر خط صحرای بزرگ بر ارتباطات قومی استوار گردیده و اقوام و قبایل مختلف بخش اعظم نظام اجتماعی این کشور را بخود اختصاص داده اند.
== کتابشناسی ==

نسخهٔ ‏۲۲ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۳۱

جامعه اتیوپی در مجموع به دو بخش شهرنشین و روستایی تقسیم می‌شود. بر اساس اطلاعات موجود در حال حاضر در حدود 17 درصد از مردم این کشور شهرنشین بوده و بخش اعظم جمعیت اتیوپی (در حدود 83 درصد) را روستاییان و اقوام بیابان گرد تشکیل می‌دهند.

در بررسی جامعه شناختی اتیوپی آنچه که مشهود است بخش اعظم مردم این کشور را کشاورزان سنتی از یک سوی و گله داران و دام پروران از سوی دیگر تشکیل می‌دهند که به صورت سنتی درآمدی اندک را عاید خود می‌سازند. لذا می‌توان گفت ساختار اساسی نظام اجتماعی اتیوپی مبتنی بر این دو گروه‌است و شهرنشینی که پدیده‌ای نسبتا جدید در این کشور محسوب می‌شود هنوز از جایگاه چندانی برخوردار نیست‌. جدای از آن نظام اجتماعی اتیوپی نیز نظیر سایر کشورهای آفریقای زیر خط صحرای بزرگ بر ارتباطات قومی استوار گردیده و اقوام و قبایل مختلف بخش اعظم نظام اجتماعی این کشور را به خود اختصاص داده‌اند[۱].

نیز نگاه کنید به

نظام اجتماعی ژاپن؛ نظام اجتماعی کوبا؛ نظام اجتماعی معاصر چین؛ نظام اجتماعی تونس؛ نظام اجتماعی مالی؛ نظام اجتماعی سوریه؛ نظام اجتماعی سودان؛ نظام اجتماعی ساحل عاج.

کتابشناسی

  1. عرب احمدی، امیر بهرام، کریمی، مهرداد (1392). جامعه و فرهنگ اتیوپی. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (در دست انتشار)، ص 35-36.