خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سودان: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
خبرگزاري‌
تنها خبرگزاری رسمی‌ و دولتی [[سودان]]، به نام «وكالة السّودان للأنباء» (Sudan News Agency) در سال 1971م. (1350هـ.ش) کار خود را با انتشار اخبار به زبان‌های عربی و انگلیسی آغاز کرد.


تنها خبرگزاری رسمی‌ و دولتی سودان، به نام «وكالة السّودان للأنباء»[2] در سال 1971م. (1350هـ.ش) کار خود را با انتشار اخبار به زبان‌های عربی و انگلیسی آغاز کرد.
خبرگزاری سودان (سونا)، وظیفه جمع آوری اخبار و اطّلاعات نوشتاری، شنیداری و دیداری در داخل [[سودان]] و خارج از آن، پردازش و انتشار آنها با استفاده از فناوری‌های نوین و خدمت به منافع ملّی سودان در داخل و خارج از کشور را، برعهده دارد. امروزه، خدمات خبرگزاری سودان، در نقاط مختلف جهان از طریق شبکه‌ اینترنت، قابل دریافت است. ‌ این خبرگزاری از سال 2010م. (1389هـ.ش) خدمت رسانی ویدئویی را نیز، به خدمات خود افزوده است. بنابر این، خدمات خبرگزاری سونا شامل سه گروه زیر است.
*ارائه متن نوشتاری اخبار و گزارش‌ها


خبرگزاری [[سودان]] (سونا)، وظیفه جمع آوری اخبار و اطّلاعات نوشتاری، شنیداری و دیداری در داخل سودان و خارج از آن، پردازش و انتشار آنها با استفاده از فناوری‌های نوین و خدمت به منافع ملّی سودان در داخل و خارج از کشور را، برعهده دارد. امروزه، خدمات خبرگزاری سودان، در نقاط مختلف جهان از طریق شبکه‌  اینترنت، قابل دریافت است. ‌ این خبرگزاری از سال 2010م. (1389هـ.ش) خدمت رسانی ویدئویی را نیز، به خدمات خود افزوده است. بنابر این، خدمات خبرگزاری سونا شامل سه گروه زیر است.
*ارائه مستندات صوتی اخبار و گزارش‌ها


-       ارائه متن نوشتاری اخبار و گزارش‌ها
*ارائه مستندات تصویری اخبار و گزارش‌ها
خبرگزاری سودان (سونا)، خبرنگاران و گزارشگرانی را در پانزده استان کشور دارد و خدمات خود را به‌طور شبانه روزی ارائه می‌کند.‌ این خبرگزاری، بیست و سه (23) گزارشگر هم در کشورهای مختلف اعم از اروپایی، آسیایی، آفریقایی وعربی دارد. ‌ این خبرگزاری، علاوه‌بر عضویت در تشکّل‌های مربوط به خبرگزاری‌های عربی و آفریقایی، برای تبادل اطّلاعات و اخبار، بیش از پنجاه (50) قرارداد همکاری دوجانبه با خبرگزاری‌های منطقه‌ای و بین المللی، امضاء کرده است.<ref>برگرفته از https://&#x20;sd.net/suna/aboutSuna/</ref> نشانی پایگاه اینترنتی خبرگزاری سودان (سونا) چنین است: https://suna-sd.net/en<ref>معماریان، مریم، امیدی، مصطفی (1394). جامعه و فرهنگ [[سودان]]. تهران:[https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص.343-344.</ref>


-       ارائه مستندات صوتی اخبار و گزارش‌ها
== نیز نگاه کنید به ==
[[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در کانادا]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در روسیه]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در ژاپن]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در کوبا]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تونس]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در چین]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در افغانستان]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سنگال]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در آرژانتین]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در فرانسه]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در مالی]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در زیمبابوه]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تایلند]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اوکراین]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اسپانیا]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اردن]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اتیوپی]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سیرالئون]]؛ [[خبرگزاری ها و سازمان های رسانه ای در قطر]]


-       ارائه مستندات تصویری اخبار و گزارش‌ها
== کتابشناسی ==
 
خبرگزاری سودان (سونا)، خبرنگاران و گزارشگرانی را در پانزده استان کشور دارد و خدمات خود را به‌طور شبانه روزی ارائه می‌کند.‌ این خبرگزاری، بیست و سه (23) گزارشگر هم در کشورهای مختلف اعم از اروپایی، آسیایی، آفریقایی وعربی دارد. ‌ این خبرگزاری، علاوه‌بر عضویت در تشکّل‌های مربوط به خبرگزاری‌های عربی و آفریقایی، برای تبادل اطّلاعات و اخبار، بیش از پنجاه (50) قرارداد همکاری دوجانبه با خبرگزاری‌های منطقه‌ای و بین المللی، امضاء کرده است (2013 ,sunaـsd.net/suna/aboutSuna/ar).
 
نشانی پایگاه ‌ اینترنتی خبرگزاری سودان (سونا) چنین است:   <nowiki>http://sunaـsd.net</nowiki>

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۲۱:۵۱

تنها خبرگزاری رسمی‌ و دولتی سودان، به نام «وكالة السّودان للأنباء» (Sudan News Agency) در سال 1971م. (1350هـ.ش) کار خود را با انتشار اخبار به زبان‌های عربی و انگلیسی آغاز کرد.

خبرگزاری سودان (سونا)، وظیفه جمع آوری اخبار و اطّلاعات نوشتاری، شنیداری و دیداری در داخل سودان و خارج از آن، پردازش و انتشار آنها با استفاده از فناوری‌های نوین و خدمت به منافع ملّی سودان در داخل و خارج از کشور را، برعهده دارد. امروزه، خدمات خبرگزاری سودان، در نقاط مختلف جهان از طریق شبکه‌ اینترنت، قابل دریافت است. ‌ این خبرگزاری از سال 2010م. (1389هـ.ش) خدمت رسانی ویدئویی را نیز، به خدمات خود افزوده است. بنابر این، خدمات خبرگزاری سونا شامل سه گروه زیر است.

  • ارائه متن نوشتاری اخبار و گزارش‌ها
  • ارائه مستندات صوتی اخبار و گزارش‌ها
  • ارائه مستندات تصویری اخبار و گزارش‌ها

خبرگزاری سودان (سونا)، خبرنگاران و گزارشگرانی را در پانزده استان کشور دارد و خدمات خود را به‌طور شبانه روزی ارائه می‌کند.‌ این خبرگزاری، بیست و سه (23) گزارشگر هم در کشورهای مختلف اعم از اروپایی، آسیایی، آفریقایی وعربی دارد. ‌ این خبرگزاری، علاوه‌بر عضویت در تشکّل‌های مربوط به خبرگزاری‌های عربی و آفریقایی، برای تبادل اطّلاعات و اخبار، بیش از پنجاه (50) قرارداد همکاری دوجانبه با خبرگزاری‌های منطقه‌ای و بین المللی، امضاء کرده است.[۱] نشانی پایگاه اینترنتی خبرگزاری سودان (سونا) چنین است: https://suna-sd.net/en[۲]

نیز نگاه کنید به

خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در کانادا؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در روسیه؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در ژاپن؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در کوبا؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تونس؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در چین؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در افغانستان؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سنگال؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در آرژانتین؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در فرانسه؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در مالی؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در زیمبابوه؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در تایلند؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اوکراین؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اسپانیا؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اردن؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در اتیوپی؛ خبرگزاری ها و سازمان‌های رسانه ای در سیرالئون؛ خبرگزاری ها و سازمان های رسانه ای در قطر

کتابشناسی

  1. برگرفته از https://+sd.net/suna/aboutSuna/
  2. معماریان، مریم، امیدی، مصطفی (1394). جامعه و فرهنگ سودان. تهران:موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص.343-344.