مسجد مرکزی حراره: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مسجد مرکزی حراره''' این مسجد در مرکز تجاری شهر قرار گرفته و تحت نفوذ مجلس العلما می باشد.این مسجد محل برگزاری اجتماعات و نماز جمعه توسط شیخ موسی منک می باشد.عمده افرادي كه در اين مسجد نماز به جای می آورند، از سياهپوستان بومي كشور بوده و امام جم...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مسجد مرکزی حراره'''
این مسجد در مرکز تجاری شهر قرار گرفته و تحت نفوذ [[مجلس العلمای زیمبابوه|مجلس العلما]] می‌باشد. این مسجد محل برگزاری اجتماعات و نماز جمعه توسط شیخ موسی منک می‌باشد. عمده افرادی که در این مسجد نماز به جای می‌آورند، از سیاه‌پوستان بومی کشور بوده و امام جماعت معمولاً فردی هندی تبار می‌باشد<ref>ایپکچی، محمدحسن (1399). جامعه و فرهنگ [[زیمبابوه در یک نگاه|زیمبابوه]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص. 145.</ref>.


این مسجد در مرکز تجاری شهر قرار گرفته و تحت نفوذ مجلس العلما می باشد.این مسجد محل برگزاری اجتماعات و نماز جمعه توسط شیخ موسی منک می باشد.عمده افرادي كه در اين مسجد نماز به جای می آورند، از سياهپوستان بومي كشور بوده و امام جماعت معمولاً فردی هندی تبار می باشد.
== نیز نگاه کنید به ==
[[ادیان در زیمبابوه]]؛ [[اسلام و مسلمانان زیمبابوه]]؛ [[نهادها و مراکز دینی مسلمانان زیمبابوه]]؛ [[مساجد زیمبابوه]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۵ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۰۹

این مسجد در مرکز تجاری شهر قرار گرفته و تحت نفوذ مجلس العلما می‌باشد. این مسجد محل برگزاری اجتماعات و نماز جمعه توسط شیخ موسی منک می‌باشد. عمده افرادی که در این مسجد نماز به جای می‌آورند، از سیاه‌پوستان بومی کشور بوده و امام جماعت معمولاً فردی هندی تبار می‌باشد[۱].

نیز نگاه کنید به

ادیان در زیمبابوه؛ اسلام و مسلمانان زیمبابوه؛ نهادها و مراکز دینی مسلمانان زیمبابوه؛ مساجد زیمبابوه

کتابشناسی

  1. ایپکچی، محمدحسن (1399). جامعه و فرهنگ زیمبابوه. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص. 145.