سازمان دعوه در مالی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
بدون خلاصۀ ویرایش
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
 
خط ۱: خط ۱:
این سازمان متشکل از گروهی علما و شیوخ تحصیل‌کردۀ [[مالی]] است که عمدتاً در شهرهای [[باماکو در مالی|باماکو]]، موپتی، کیدال و بلّاه مستقر هستند و فعالیت‌های آنها تبلیغ دین اسلام در بین غیرمسلمانان است. مرکز اصلی سازمان دعوه در شهر بلاه است که ساکنان این شهر زمانی در زمرۀ بردگان بزرگان طوارق بودند و از این راه درصدد تثبیت هویت اسلامی ‌خود هستند. مبلّغان این سازمان معمولاً از کشورهای مختلف اسلامی ‌نظیر عربستان، کویت و قطر کمک‌های نقدی دریافت می‌کنند<ref name=":14">تشیّع و سازمان‌های شیعی در مالی، گزارش ارسالی از نمایندگی دینی ج.ا.ایران در باماکو، 1385.ص.5.</ref><ref>عرب احمدی، امیر بهرام(1392). جامعه و فرهنگ [[مالی]]. ناظر علمی ابوالحسن شریف محمدی. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص.204.</ref>.
این سازمان متشکل از گروهی علما و شیوخ تحصیل‌کردۀ [[مالی]] است که عمدتاً در شهرهای [[باماکو در مالی|باماکو]]، موپتی، کیدال و بلّاه مستقر هستند و فعالیت‌های آنها تبلیغ دین اسلام در بین غیرمسلمانان است. مرکز اصلی سازمان دعوه در شهر بلاه است که ساکنان این شهر زمانی در زمرۀ بردگان بزرگان طوارق بودند و از این راه درصدد تثبیت هویت اسلامی ‌خود هستند. مبلّغان این سازمان معمولاً از کشورهای مختلف اسلامی ‌نظیر عربستان، کویت و [[قطر]] کمک‌های نقدی دریافت می‌کنند<ref name=":14">تشیّع و سازمان‌های شیعی در مالی، گزارش ارسالی از نمایندگی دینی ج.ا.ایران در باماکو، 1385.ص.5.</ref><ref>عرب احمدی، امیر بهرام(1392). جامعه و فرهنگ [[مالی]]. ناظر علمی ابوالحسن شریف محمدی. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی]، ص.204.</ref>.


== نیز نگاه کنید به ==
== نیز نگاه کنید به ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۳۸

این سازمان متشکل از گروهی علما و شیوخ تحصیل‌کردۀ مالی است که عمدتاً در شهرهای باماکو، موپتی، کیدال و بلّاه مستقر هستند و فعالیت‌های آنها تبلیغ دین اسلام در بین غیرمسلمانان است. مرکز اصلی سازمان دعوه در شهر بلاه است که ساکنان این شهر زمانی در زمرۀ بردگان بزرگان طوارق بودند و از این راه درصدد تثبیت هویت اسلامی ‌خود هستند. مبلّغان این سازمان معمولاً از کشورهای مختلف اسلامی ‌نظیر عربستان، کویت و قطر کمک‌های نقدی دریافت می‌کنند[۱][۲].

نیز نگاه کنید به

اسلام در مالی؛ مدارس قرآنی در مالی؛ مدارس اسلامی در مالی؛ سازمان‌ها و موسسات اسلامی در مالی

کتابشناسی

  1. تشیّع و سازمان‌های شیعی در مالی، گزارش ارسالی از نمایندگی دینی ج.ا.ایران در باماکو، 1385.ص.5.
  2. عرب احمدی، امیر بهرام(1392). جامعه و فرهنگ مالی. ناظر علمی ابوالحسن شریف محمدی. تهران: موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، ص.204.