غذاهای سنتی در قطر: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش |
بدون خلاصۀ ویرایش |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
[[پرونده:غذاهای قطری.jpg|بندانگشتی|از جمله غذاهای سنتی قطر]] | [[پرونده:غذاهای قطری.jpg|بندانگشتی|از جمله غذاهای سنتی قطر]] | ||
هریس، مضروبه، الثرید، مرقوقه، مجبوس، بریانی، مشخول، کبسه، عصیده، خبیصه، خنفروش، ساقو، بلالیط، محمر، کباب، خبزمحلی، خبزجباب و بثیثه، از غذاهای معروف و سنتی این کشور به شمار میآیند.<ref>احمدی، محمد مهدی(1393). جامعه و فرهنگ قطر. تهران: [https://www.icro.ir سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی](دردست انتشار).</ref> | هریس، مضروبه، الثرید، مرقوقه، مجبوس، بریانی، مشخول، کبسه، عصیده، خبیصه، خنفروش، ساقو، بلالیط، محمر، کباب، خبزمحلی، خبزجباب و بثیثه، از غذاهای معروف و سنتی این کشور به شمار میآیند.<ref>احمدی، محمد مهدی(1393). جامعه و فرهنگ قطر. تهران: [https://www.icro.ir سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی](دردست انتشار).</ref> | ||
نسخهٔ ۴ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۵۹
هریس، مضروبه، الثرید، مرقوقه، مجبوس، بریانی، مشخول، کبسه، عصیده، خبیصه، خنفروش، ساقو، بلالیط، محمر، کباب، خبزمحلی، خبزجباب و بثیثه، از غذاهای معروف و سنتی این کشور به شمار میآیند.[۱]
نیز نگاه کنید به
غذاهای سنتی ژاپن؛ غذای روسی؛ غذای کانادایی ؛ غذاهای سنتی کوبا؛ غذای سنتی لبنان؛ غذاهای سنتی تونس؛ غذا در افغانستان؛ تنوع غذاهای چینی؛ غذاهای سنتی سنگال؛ غذاهای آرژانتینی؛ غذای فرانسوی؛ غذاهای سنتی مالی؛ غذاهای سنتی ساحل عاج؛ غذا در زیمبابوه؛ غذای تایلندی؛ غذای اوکراینی؛ غذای اسپانیایی؛ غذاهای سنتی اردن؛ غذاهای سنتی اتیوپی؛ غذاهای سنتی سیرالئون؛ غذاهای سنتی سودان
کتابشناسی
- ↑ احمدی، محمد مهدی(1393). جامعه و فرهنگ قطر. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی(دردست انتشار).