هویت ملی سنگال

از دانشنامه ملل
نسخهٔ تاریخ ‏۵ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۲۱:۴۵ توسط Rashid (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

مهاجرت، پناهندگی و جابجایی جمعیت باعث شده است که هویت ملی این کشور تغییر کند. در سنگال مهاجرت به سه شکل وجود دارد.

1- مهاجرت از روستاها به شهرهای بزرگ به دلیل مدرن شدن جامعه سنگال و وجود امکانات پیشرفت در مراکز شهری که هر سال این جابه‌جایی جمعیت رو به افزایش می باشد.

2- مهاجرت از کشور های همسایه مانند موریتانی، بنین، ساحل عاج، گینه و.. به داخل سنگال که علت اصلی آن بلایای طبیعی (مانند سیل، خشکسالی و قحطی)، جنگ، بیکاری و.. می باشد که باعث ترکیب جمعیت خاصی از امتزاج این مهاجران با سنگالی ها شده است. البته این پدیده بعضاً باعث بروز مشکلات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی گردیده است.

3- مهاجرت سنگالی ها به خارج کشور خصوصاً کشورهای اروپایی و آمریکا که این مسئله بیشتر برای تحصیل علم، کاریابی و دست یافتن به زندگی بهتر می باشد.

بنابراین هویت ملی سنگال متشکل از هنجار ها و ارزش های آفریقایی، اسلامی و غربی می باشد که توانسته با یکدیگر جمع شود. بدین صورت که ارزش های روح گرایی، همبستگی، همیاری، نوع دوستی، تاریخ و جغرافیای مشترک و.. ارز ش های آفریقایی نشأت گرفته و ارزش های یگانه پرستی، اخلاقیات، حرام و حلال و.. از اسلام و ارزش های مدرنیسم فرد گرایی، مادی گرایی، آزادی های غربی، زبان فرانسه و.. از غرب ناشی شده و ترکیب میان آن‌ها هویت فعلی سنگالی را شکل می دهد.[۱][۲]

نیز نگاه کنید به

هویت ملی در آرژانتین؛ هویت فرهنگی و ملی چین؛ هویت ملی در ژاپن؛ هویت ملی در روسیه؛ هویت ملی در کوبا؛ هویت ملی در لبنان؛ هویت ملی مصر؛ هویت ملی در تونس؛ هویت ملی در فرانسه؛ هویت ملی در اردن؛ هویت ملی در اوکراین؛ هویت ملی در سیرالئون؛ هویت ملی در قطر؛ هویت ملی در گرجستان؛ هویت ملی در بنگلادش؛ هویت ملی در سریلانکا

کتابشناسی

  1. Identité Nationale. (2013). Retrieved May 12, 2013, from: http://paysenafrique.blogfa.com.
  2. بصیری، محمدعلی، فتحی پور، ریحانه (1401).جامعه و فرهنگ سنگال. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی(در دست انتشار)