مدیریت فرهنگی تونس: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «دولت و نهادهای وابسته به آن، سکان‌دار اصلی مدیریت فرهنگی کشور هستند و بیشتر مراکز فرهنگی در اختیار حکومت است. وزارت فرهنگ و محافظت از میراث، مؤسسات و مراکز و دفاتر و جمعیت‌های فرهنگی را مدیریت می‌کند. توجه به مقوله تنوع فرهنگی و حمایت از ابت...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
دولت و نهادهای وابسته به آن، سکان‌دار اصلی مدیریت فرهنگی کشور هستند و بیشتر مراکز فرهنگی در اختیار حکومت است. وزارت فرهنگ و محافظت از میراث، مؤسسات و مراکز و دفاتر و جمعیت‌های فرهنگی را مدیریت می‌کند. توجه به مقوله تنوع فرهنگی و حمایت از ابتکارات و خلاقیت‌های فرهنگی از سیاست‌های اصلی وزارت فرهنگ در سال ۲۰۱۳ میلادی اعلام شده است. برگزاری جشنواره‌های فرهنگی در عرصه تئاتر، کتاب، هنرهای تجسمی و موسیقی بسیار رایج است.  
دولت و نهادهای وابسته به آن، سکان‌دار اصلی [[مدیریت فرهنگی تونس|مدیریت فرهنگی کشور]] هستند و بیشتر مراکز فرهنگی در اختیار حکومت است. [https://www.culture.tn/ وزارت فرهنگ و محافظت از میراث]، مؤسسات و مراکز و دفاتر و جمعیت‌های فرهنگی را مدیریت می‌کند. توجه به مقوله تنوع فرهنگی و حمایت از ابتکارات و خلاقیت‌های فرهنگی از سیاست‌های اصلی وزارت فرهنگ در سال ۲۰۱۳ میلادی اعلام شده است. برگزاری جشنواره‌های فرهنگی در عرصه [[تئاتر و هنرهای نمایشی تونس|تئاتر]]، کتاب، هنرهای تجسمی و [[موسیقی در تونس|موسیقی]] بسیار رایج است. بودجه وزارت فرهنگ [[تونس]] در سال ۲۰۱۲، مبلغ ۱7۹/۱3۹ میلیون دینار و در سال ۲۰۱۳ میلادی، به 170/735 میلیون دینار کاهش یافته است.  


بودجه وزارت فرهنگ [[تونس]] در سال ۲۰۱۲، مبلغ ۱۳۹/۱۷۹ میلیون دینار و در سال ۲۰۱۳ میلادی، به ۷۳۵/۱۷۰ میلیون دینار کاهش یافته است. دین نقش کم‌رنگی در فعالیت‌های وزارت فرهنگ دارد و در سطحی مانند برگزاری جشنواره‌های موسیقی دینی یا ارائه کتاب‌های مذهبی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب انجام می‌شود. انجام فعالیت‌های فرهنگی دینی به عهده وزارت امور دینی است که شامل چاپ قرآن، برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی قرآن و اداره مساجد و ائمه جمعه و جماعت است.
دین نقش کم‌رنگی در فعالیت‌های وزارت فرهنگ دارد و در سطحی مانند برگزاری جشنواره‌های موسیقی دینی یا ارائه کتاب‌های مذهبی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب انجام می‌شود. انجام فعالیت‌های فرهنگی دینی به عهده وزارت امور دینی است که شامل چاپ قرآن، برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی قرآن و اداره مساجد و ائمه جمعه و جماعت است.<ref name=":6">عصمتی‌بایگی، سیدحسن (1395). جامعه و فرهنگ [[تونس]]. تهران: [https://alhoda.ir/ موسسه فرهنگی, هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی,] ص 95.</ref>
 
== نیز نگاه کنید به ==
 
* [[مدیریت فرهنگی چین]]
* [[مدیریت فرهنگی روسیه]]
* [[مدیریت فرهنگی کوبا]]
* [[مدیریت فرهنگی مصر]]
* [[مدیریت فرهنگی ژاپن]]
* [[مدیریت فرهنگی کانادا]]
 
== کتابشناسی ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۴ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۲۱

دولت و نهادهای وابسته به آن، سکان‌دار اصلی مدیریت فرهنگی کشور هستند و بیشتر مراکز فرهنگی در اختیار حکومت است. وزارت فرهنگ و محافظت از میراث، مؤسسات و مراکز و دفاتر و جمعیت‌های فرهنگی را مدیریت می‌کند. توجه به مقوله تنوع فرهنگی و حمایت از ابتکارات و خلاقیت‌های فرهنگی از سیاست‌های اصلی وزارت فرهنگ در سال ۲۰۱۳ میلادی اعلام شده است. برگزاری جشنواره‌های فرهنگی در عرصه تئاتر، کتاب، هنرهای تجسمی و موسیقی بسیار رایج است. بودجه وزارت فرهنگ تونس در سال ۲۰۱۲، مبلغ ۱7۹/۱3۹ میلیون دینار و در سال ۲۰۱۳ میلادی، به 170/735 میلیون دینار کاهش یافته است.

دین نقش کم‌رنگی در فعالیت‌های وزارت فرهنگ دارد و در سطحی مانند برگزاری جشنواره‌های موسیقی دینی یا ارائه کتاب‌های مذهبی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب انجام می‌شود. انجام فعالیت‌های فرهنگی دینی به عهده وزارت امور دینی است که شامل چاپ قرآن، برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی قرآن و اداره مساجد و ائمه جمعه و جماعت است.[۱]

نیز نگاه کنید به

کتابشناسی

  1. عصمتی‌بایگی، سیدحسن (1395). جامعه و فرهنگ تونس. تهران: موسسه فرهنگی, هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی, ص 95.