غذاهای سنتی در قطر: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''غذاهای سنتی:'''هریس، مضروبه، الثرید، مرقوقه، مجبوس، بریانی، مشخول، کبسه، عصیده، خبیصه، خنفروش، ساقو، بلالیط، محمر، کباب، خبزمحلی، خبزجباب و بثیثه، از غذاهای معروف و سنتی این کشور به شمار می‌آیند.» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۵ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''غذاهای سنتی:'''هریس، مضروبه، الثرید، مرقوقه، مجبوس، بریانی، مشخول، کبسه، عصیده، خبیصه، خنفروش، ساقو، بلالیط، محمر، کباب، خبزمحلی، خبزجباب و بثیثه، از غذاهای معروف و سنتی این کشور به شمار می‌آیند.
[[پرونده:غذاهای قطری.jpg|بندانگشتی|از جمله غذاهای سنتی قطر https://www.safarme.ir/blog/adventure-and-tourism/food-in-qatar/]]
هریس، مضروبه، الثرید، مرقوقه، مجبوس، بریانی، مشخول، کبسه، عصیده، خبیصه، خنفروش، ساقو، بلالیط، محمر، کباب، خبزمحلی، خبزجباب و بثیثه، از غذاهای معروف و سنتی این کشور به شمار می‌آیند.<ref>احمدی، محمد مهدی(1393). جامعه و فرهنگ [[قطر]]. تهران: [https://www.icro.ir سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی](دردست انتشار).</ref>
== نیز نگاه کنید به ==
[[غذاهای سنتی ژاپن]]؛ [[غذای روسی]]؛ [[غذای کانادایی]] ؛ [[غذاهای سنتی کوبا]]؛ [[غذای سنتی لبنان]]؛ [[غذاهای سنتی تونس]]؛ [[غذا در افغانستان]]؛ [[تنوع غذاهای چینی]]؛ [[غذاهای سنتی سنگال]]؛ [[غذای فرانسوی]]؛ [[غذاهای سنتی مالی]]؛ [[غذاهای سنتی ساحل عاج]]؛ [[غذا در زیمبابوه]]؛ [[غذای تایلندی]]؛ [[غذای اوکراینی]]؛ [[غذای اسپانیایی]]؛ [[غذاهای سنتی اردن]]؛ [[غذاهای سنتی اتیوپی]]؛ [[غذاهای سنتی سیرالئون]]؛ [[غذاهای سنتی قزاقستان]]؛ [[غذای بنگلادشی]]؛ [[غذاهای سنتی سریلانکا]]؛ [[غذاهای سنتی تاجیکستان]]؛ [[غذاهای آرژانتینی]]
 
== کتابشناسی ==
<references />
[[رده:سبک تغذیه و خوراک]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۶ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۴۹

از جمله غذاهای سنتی قطر https://www.safarme.ir/blog/adventure-and-tourism/food-in-qatar/

هریس، مضروبه، الثرید، مرقوقه، مجبوس، بریانی، مشخول، کبسه، عصیده، خبیصه، خنفروش، ساقو، بلالیط، محمر، کباب، خبزمحلی، خبزجباب و بثیثه، از غذاهای معروف و سنتی این کشور به شمار می‌آیند.[۱]

نیز نگاه کنید به

غذاهای سنتی ژاپن؛ غذای روسی؛ غذای کانادایی ؛ غذاهای سنتی کوبا؛ غذای سنتی لبنان؛ غذاهای سنتی تونس؛ غذا در افغانستان؛ تنوع غذاهای چینی؛ غذاهای سنتی سنگال؛ غذای فرانسوی؛ غذاهای سنتی مالی؛ غذاهای سنتی ساحل عاج؛ غذا در زیمبابوه؛ غذای تایلندی؛ غذای اوکراینی؛ غذای اسپانیایی؛ غذاهای سنتی اردن؛ غذاهای سنتی اتیوپی؛ غذاهای سنتی سیرالئون؛ غذاهای سنتی قزاقستان؛ غذای بنگلادشی؛ غذاهای سنتی سریلانکا؛ غذاهای سنتی تاجیکستان؛ غذاهای آرژانتینی

کتابشناسی

  1. احمدی، محمد مهدی(1393). جامعه و فرهنگ قطر. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی(دردست انتشار).