صنعت چاپ و نشر کتاب در تاجیکستان: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
جز (The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''7-2-12. مؤسسات انتشاراتی'''
نخستین مؤسسه طبع و نشر کتاب در [[تاجیکستان]] 7 اکتبر 1952 در [[شهر دوشنبه]] به نام نشریات دولتی [[تاجیکستان]] تاسیس یافت، که آن در سال 1964 میلادی نام "عرفان" را گرفت<ref>برگرفته از http://iranembassytj.com/fa/a/adab.html</ref>. در حال حاضر در جمهوری [[تاجیکستان]] چندین نشریات دولتی و غیردولتی فعالیت دارند، که مهم‌ترین آن‌ها از این قرارند:
*انتشارات ادیب، سال 1987؛
*انتشارات دولتی عرفان، که کتاب‌های سیاسی، علمی، [[نظام اقتصادی تاجیکستان|اقتصادی]] و [[کشاورزی در تاجیکستان|کشاورزی]] منتشر می­‌کند و ناشر رسمی و تنها ناشر فرهنگستان علوم [[تاجیکستان]] است؛
*انتشارات معارف، که کتاب‌های تربیتی منتشر می­‌کند؛
*انتشارات دایره المعارف علمی [[تاجیکستان]]، سال 1969؛
*مؤسسه انتشارات بین­ المللی ایرانی الهدی، که بعد از استقلال [[تاجیکستان]] فعال شده‌است و کتاب‌هایی به خط فارسی منتشر می­‌کند؛
*مؤسسه ایرانی انتشارت سروش<ref name=":1">[[تاجیکستان]] (1387). تهران: [https://www.ipis.ir/ دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه]، ص 63.</ref><ref>زهریی، حسن (1391). جامعه و فرهنگ [[تاجیکستان]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی] (در دست انتشار)، ص 380.</ref>.
{{به روز رسانی}}


نخستین مؤسسه طبع و نشر کتاب در [[تاجیکستان]] 7 اکتبر1952 در [[شهر دوشنبه]] به نام نشریات دولتی تاجیکستان تاسیس یافت، که آن در سال 1964 میلادی نام "عرفان" را گرفت. (  <nowiki>http://iranembassytj.com/fa/a/adab.html</nowiki>) در حال حاضر در جمهوری تاجیکستان چندین نشریات دولتی و غیردولتی فعالیت دارند، که مهم ترین آنها از این قرارند:
== نیز نگاه کنید به ==
[[صنعت چاپ و نشر کتاب در زیمبابوه]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در تونس]]؛ [[کتاب در ژاپن]]؛ [[چاپ و نشر کتاب در لبنان]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در مصر]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در چین]]؛ [[چاپ و نشر کتاب در سنگال]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در آرژانتین]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در فرانسه]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در مالی]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در اوکراین]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در اسپانیا]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در اردن]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در اتیوپی]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در سیرالئون]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در تایلند]]؛ [[صنعت چاپ و نشر کتاب در گرجستان]].


-انتشارات ادیب، سال 1987
== کتابشناسی ==
 
<references />
- انتشارات دولتی عرفان، که کتابهای سیاسی، علمی، اقتصادی و کشاورزی منتشر می­کند و ناشر رسمی و تنها ناشر فرهنگستان علوم تاجیکستان است.
[[رده:کتاب و صنعت نشر]]
 
- انتشارات معارف، که کتابهای تربیتی منتشر می­کند.
 
- انتشارات دایرة المعارف علمی تاجیکستان، سال 1969
 
- مؤسسه انتشارات بین­المللی ایرانی الهدی، که بعد از استقلال تاجیکستان فعال شده است و کتابهایی به خط فارسی منشر می­کند.
 
-مؤسسه ایرانی انتشارت سروش(تاجیکستان، 1387: 63).

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۰ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۰۰:۳۲

نخستین مؤسسه طبع و نشر کتاب در تاجیکستان 7 اکتبر 1952 در شهر دوشنبه به نام نشریات دولتی تاجیکستان تاسیس یافت، که آن در سال 1964 میلادی نام "عرفان" را گرفت[۱]. در حال حاضر در جمهوری تاجیکستان چندین نشریات دولتی و غیردولتی فعالیت دارند، که مهم‌ترین آن‌ها از این قرارند:

  • انتشارات ادیب، سال 1987؛
  • انتشارات دولتی عرفان، که کتاب‌های سیاسی، علمی، اقتصادی و کشاورزی منتشر می­‌کند و ناشر رسمی و تنها ناشر فرهنگستان علوم تاجیکستان است؛
  • انتشارات معارف، که کتاب‌های تربیتی منتشر می­‌کند؛
  • انتشارات دایره المعارف علمی تاجیکستان، سال 1969؛
  • مؤسسه انتشارات بین­ المللی ایرانی الهدی، که بعد از استقلال تاجیکستان فعال شده‌است و کتاب‌هایی به خط فارسی منتشر می­‌کند؛
  • مؤسسه ایرانی انتشارت سروش[۲][۳].

در حال به روز رسانی و ویرایش

نیز نگاه کنید به

صنعت چاپ و نشر کتاب در زیمبابوه؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در تونس؛ کتاب در ژاپن؛ چاپ و نشر کتاب در لبنان؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در مصر؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در چین؛ چاپ و نشر کتاب در سنگال؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در آرژانتین؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در فرانسه؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در مالی؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در اوکراین؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در اسپانیا؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در اردن؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در اتیوپی؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در سیرالئون؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در تایلند؛ صنعت چاپ و نشر کتاب در گرجستان.

کتابشناسی

  1. برگرفته از http://iranembassytj.com/fa/a/adab.html
  2. تاجیکستان (1387). تهران: دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه، ص 63.
  3. زهریی، حسن (1391). جامعه و فرهنگ تاجیکستان. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (در دست انتشار)، ص 380.