مهاجرت و پناهندگی در اوکراین: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مهاجرت''' کشور اوکراین یکی از منابع بزرگ مهاجرتی به برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا محسوب می گردد. در طول دهه 1990 و اوایل دهه 2000 اقتصاد نابسامان و بی ثباتی سیاسی در این کشور موجب افزایش مهاجرت به کشورهای همجوار مانند لهستان و مجارستان و در حتی ک...» ایجاد کرد)
 
 
(۶ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۴ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مهاجرت'''
[[اوکراین|کشور اوکراین]] یکی از منابع بزرگ مهاجرتی به برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا محسوب می گردد. در طول دهه 1990 و اوایل دهه 2000 اقتصاد نابسامان و بی ثباتی سیاسی در این کشور موجب افزایش مهاجرت به کشورهای همجوار مانند لهستان و مجارستان و در حتی کشورهایی مانند ایتالیا ،پرتغال، [[اسپانیا]]، ترکیه، [[روسیه]] و [[کانادا]] گردید. اگرچه آمار مهاجران اوکراینی متفاوت است ولی می توان تخمین زد 2 تا 3 میلیون اوکراینی در خارج از این کشور اقامت دارند که بسیاری از آنها بطور غیرقانونی اقامت دارند و در کارهایی همچون امور ساختمانی، خدماتّّ، خانه داری و صنایع کشاورزی مشغول به کار هستند.


کشور اوکراین یکی از منابع بزرگ مهاجرتی به برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا محسوب می گردد. در طول دهه 1990 و اوایل دهه 2000 اقتصاد نابسامان و بی ثباتی سیاسی در این کشور موجب افزایش مهاجرت به کشورهای همجوار مانند لهستان و مجارستان و در حتی کشورهایی مانند ایتالیا ،پرتغال، اسپانیا، ترکیه، روسیه و کانادا گردید.اگرچه آمار مهاجران اوکراینی متفاوت است ولی می توان تخمین زد 2 تا 3 میلیون اوکراینی در خارج از این کشور اقامت دارند که بسیاری از آنها بطور غیرقانونی اقامت دارند و در کارهایی همچون امور  ساختمانی ، خدماتّّ، خانه داری و صنایع کشاورزی مشغول به کار هستند.
دولت [[اوکراین]] تعداد شهروندانی را  که در طول سالهای 1991 تا2004  بطور انفرادی از اوکراین مهاجرت کرده اند 2/537/499 نفر اعلام کرد که از این تعداد 1/897/500 نفر به کشورهای شوروی سابق و 639/900 نفر به دیگر کشورها و عمدتاً کشورهای غربی مهاجرت کرده اند<ref>(olena malynovska,2006)</ref>.


دولت اوکراین تعداد شهروندانی را  که در طول سالهای 1991 تا2004  بطور انفرادی از اوکراین مهاجرت کرده اند 400/537/2 نفر اعلام کرد که از این تعداد 500/897/1 نفر به کشورهای شوروی سابق و 900/639 نفر به دیگر کشورها و عمدتاً کشورهای غربی مهاجرت کرده اند.(olena malynovska,2006)
در اوایل دهه 2000 سفارتخانه های اوکراین طی گزارشی اعلام کردند تعداد 300 هزار نفر از شهروندان اوکراینی در لهستان، 200 هزار نفر در ایتالیا، تقریبا 200 هزار نفردرجمهوری چک، 100 هزار نفر در [[اسپانیا]]، 35 هزار نفر درترکیه،20 هزار نفر در [[ایالات متحده]] و تعداد در کشورهای همچون اتریش، بلغارستان، [[فرانسه]]، آلمان، یونان، سوئد، سوئیس و انگلستان به عنوان مهاجران اوکراینی اقامت دارند.بیشترین تعداد کارگران اوکراینی که تعداد آنها تقریبا به یک میلیون نفر می رسد در [[روسیه]] اقامت دارند. از سال 1992 تعداد 232/072 نفر از اوکراینی ها که در این کشور متولد شده اند به ایالات متحده [[آمریکا]] مهاجرت کرده اند.


در اوایل دهه 2000 سفارتخانه های اوکراین طی گزارشی اعلام کردند تعداد 300 هزار نفر از شهروندان اوکراینی در لهستان ، 200 هزار نفر در ایتالیا، تقریبا 200 هزار نفردرجمهوری چک، 100 هزار نفر در اسپانیا ، 35 هزار نفر درترکیه ،20 هزار نفر در ایالات متحده و تعداد در کشورهای همچون اتریش، بلغارستان،فرانسه،آلمان،یونان، سوئد، سوئیس و انگلستان به عنوان مهاجران اوکراینی اقامت دارند.بیشترین تعداد کارگران اوکراینی که تعداد آنها تقریبا به یک میلیون نفر می رسد در روسیه اقامت دارند. از سال 1992 تعداد 072/232 نفر از اوکراینی ها که در این کشور متولد شده اند به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرده اند.
بیشترین حجم مهاجرت در [[اوکراین]] در سال‌های اول استقلال این کشور اتفاق افتاد. بیش از یک میلیون نفر در سال‌های 1991 تا 19992 که عمدتاً از کشورهای سابق اتحاد جماهیر شوروی بودند به [[اوکراین]] مهاجرت کردند. در مجموع بین سال‌های 1991 - 2004، 3/2 میلیون نفر که تقریبا 2 میلیون نفر از این تعداد از شهروندان کشورهای شوروی سابق بودند به [[اوکراین]] مهاجرت کردند و در مجموع 5/2 میلیون نفر از کشور اوکراین مهاجرت کردند که از این تعداد نیز 1/9 میلیون نفر به کشورهای سابق شوروی مهاجرت کردند. در حال حاضر مهاجران [[اوکراین]] 14/7 درصد جمعیت این کشور که تقربیا بالغ بر 6/9 میلیون نفر می شوند  را شامل می شوند  که این حجم مهاجر این کشور را در مقام چهارم کشورهای مهاجر فرست جهان قرار داده است. در حال حاضر 2/1 میلیون نفر نفر کانادایی با اباء و اجداد اوکراینی در [[کانادا]] زندگی می کنند و کشور کانادا بعد از اوکراین و روسیه بیشترین جمعیت اوکراینی را در خود جای داده است.<ref>موسسه ایراس(1392). جامعه و فرهنگ [[اوکراین]]. تهران: [https://www.icro.ir/ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی]( در دست انتشار).</ref>
 
{{به روز رسانی}}
 
== نیز نگاه کنید به ==
[[مهاجرت و پناهندگی در تایلند]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در ژاپن]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در روسیه]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در کانادا]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در کوبا]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در لبنان]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در مصر]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در چین]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در تونس]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در سنگال]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در آرژانتین]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در فرانسه]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در سودان]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در زیمبابوه]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در اسپانیا]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در اردن]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در سیرالئون]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در قطر]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در قزاقستان]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در بنگلادش]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در سریلانکا]]؛ [[مهاجرت و پناهندگی در تاجیکستان]]
 
== کتابشناسی ==
<references />
[[رده:مهاجرت]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۹ اوت ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۵۳

کشور اوکراین یکی از منابع بزرگ مهاجرتی به برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا محسوب می گردد. در طول دهه 1990 و اوایل دهه 2000 اقتصاد نابسامان و بی ثباتی سیاسی در این کشور موجب افزایش مهاجرت به کشورهای همجوار مانند لهستان و مجارستان و در حتی کشورهایی مانند ایتالیا ،پرتغال، اسپانیا، ترکیه، روسیه و کانادا گردید. اگرچه آمار مهاجران اوکراینی متفاوت است ولی می توان تخمین زد 2 تا 3 میلیون اوکراینی در خارج از این کشور اقامت دارند که بسیاری از آنها بطور غیرقانونی اقامت دارند و در کارهایی همچون امور ساختمانی، خدماتّّ، خانه داری و صنایع کشاورزی مشغول به کار هستند.

دولت اوکراین تعداد شهروندانی را  که در طول سالهای 1991 تا2004  بطور انفرادی از اوکراین مهاجرت کرده اند 2/537/499 نفر اعلام کرد که از این تعداد 1/897/500 نفر به کشورهای شوروی سابق و 639/900 نفر به دیگر کشورها و عمدتاً کشورهای غربی مهاجرت کرده اند[۱].

در اوایل دهه 2000 سفارتخانه های اوکراین طی گزارشی اعلام کردند تعداد 300 هزار نفر از شهروندان اوکراینی در لهستان، 200 هزار نفر در ایتالیا، تقریبا 200 هزار نفردرجمهوری چک، 100 هزار نفر در اسپانیا، 35 هزار نفر درترکیه،20 هزار نفر در ایالات متحده و تعداد در کشورهای همچون اتریش، بلغارستان، فرانسه، آلمان، یونان، سوئد، سوئیس و انگلستان به عنوان مهاجران اوکراینی اقامت دارند.بیشترین تعداد کارگران اوکراینی که تعداد آنها تقریبا به یک میلیون نفر می رسد در روسیه اقامت دارند. از سال 1992 تعداد 232/072 نفر از اوکراینی ها که در این کشور متولد شده اند به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرده اند.

بیشترین حجم مهاجرت در اوکراین در سال‌های اول استقلال این کشور اتفاق افتاد. بیش از یک میلیون نفر در سال‌های 1991 تا 19992 که عمدتاً از کشورهای سابق اتحاد جماهیر شوروی بودند به اوکراین مهاجرت کردند. در مجموع بین سال‌های 1991 - 2004، 3/2 میلیون نفر که تقریبا 2 میلیون نفر از این تعداد از شهروندان کشورهای شوروی سابق بودند به اوکراین مهاجرت کردند و در مجموع 5/2 میلیون نفر از کشور اوکراین مهاجرت کردند که از این تعداد نیز 1/9 میلیون نفر به کشورهای سابق شوروی مهاجرت کردند. در حال حاضر مهاجران اوکراین 14/7 درصد جمعیت این کشور که تقربیا بالغ بر 6/9 میلیون نفر می شوند  را شامل می شوند  که این حجم مهاجر این کشور را در مقام چهارم کشورهای مهاجر فرست جهان قرار داده است. در حال حاضر 2/1 میلیون نفر نفر کانادایی با اباء و اجداد اوکراینی در کانادا زندگی می کنند و کشور کانادا بعد از اوکراین و روسیه بیشترین جمعیت اوکراینی را در خود جای داده است.[۲]

در حال به روز رسانی و ویرایش

نیز نگاه کنید به

مهاجرت و پناهندگی در تایلند؛ مهاجرت و پناهندگی در ژاپن؛ مهاجرت و پناهندگی در روسیه؛ مهاجرت و پناهندگی در کانادا؛ مهاجرت و پناهندگی در کوبا؛ مهاجرت و پناهندگی در لبنان؛ مهاجرت و پناهندگی در مصر؛ مهاجرت و پناهندگی در چین؛ مهاجرت و پناهندگی در تونس؛ مهاجرت و پناهندگی در سنگال؛ مهاجرت و پناهندگی در آرژانتین؛ مهاجرت و پناهندگی در فرانسه؛ مهاجرت و پناهندگی در سودان؛ مهاجرت و پناهندگی در زیمبابوه؛ مهاجرت و پناهندگی در اسپانیا؛ مهاجرت و پناهندگی در اردن؛ مهاجرت و پناهندگی در سیرالئون؛ مهاجرت و پناهندگی در قطر؛ مهاجرت و پناهندگی در قزاقستان؛ مهاجرت و پناهندگی در بنگلادش؛ مهاجرت و پناهندگی در سریلانکا؛ مهاجرت و پناهندگی در تاجیکستان

کتابشناسی

  1. (olena malynovska,2006)
  2. موسسه ایراس(1392). جامعه و فرهنگ اوکراین. تهران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی( در دست انتشار).