اوقات فراغت در تونس

از دانشنامه ملل

مقاهی یا همان قهوه‌خانه‌ها که از قرن هفدهم میلادی در تونس رواج یافته است،[۱] مهم‌ترین مکان برای گذران اوقات فراغت عموم مردم تونس است طبقات سنی گوناگون، به‌ویژه جوانان دختر و پسر در این مکان حاضر می‌شوند و همراه با نوشیدن قهوه یا چای سبز به گفت‌وگو و تبادل اخبار با یکدیگر می‌پردازند.

تماشای تلویزیون در مقاهی به‌طور دسته‌جمعی برای تماشای فوتبال یا پیگیری اخبار مهم رایج است، مناطق ساحلی تونس، به‌ویژه در فصل تابستان، بخش مهمی از تفریح و گذراندن اوقات فراغت مردم را به خود اختصاص می‌دهد. شنا و ماهیگیری از محبوب‌ترین تفریحات مردم است. تماشای تلویزیون و ماهواره، استفاده از اینترنت و شرکت در جشنواره‌های فرهنگی برای تونسی‌ها جذابیت بسیاری دارد. سیروسفر در داخل و خارج کشور بیشتر برای اقشار پردرآمد است؛ اما قشر کم‌درآمد بیشتر اوقات فراغت خویش را در مقاهی، سواحل دریا و میادین اصلی شهر می‌گذرانند. اخلاق معاشرت تونسی‌ها بسیار خوب است و مردمی خونگرم با روحیه ارتباط‌گیری فراوان هستند[۲].

نیز نگاه کنید به

اوقات فراغت در ژاپن؛ اوقات فراغت در روسیه؛ اوقات فراغت در کانادا؛ اوقات فراغت در کوبا؛ اوقات فراغت در چین؛ اوقات فراغت در افغانستان؛ اوقات فراغت در سنگال؛ اوقات فراغت در فرانسه؛ اوقات فراغت در مالی؛ اوقات فراغت در زیمبابوه؛ اوقات فراغت در اوکراین؛ اوقات فراغت در اسپانیا؛ اوقات فراغت در اردن؛ اوقات فراغت در اتیوپی؛ اوقات فراغت در سیرالئون؛ اوقات فراغت در قطر؛ اوقات فراغت در بنگلادش؛ اوقات فراغت در تاجیکستان؛ اوقات فراغت در آرژانتین

کتابشناسی

  1. عبدالسلام، احمد (۱۹۹۳م). المورخون التونسیون. تونس: بیت‌الحکمه.
  2. عصمتی‌بایگی، سیدحسن (1395). جامعه و فرهنگ تونس. تهران: موسسه فرهنگی, هنری و انتشاراتی بین المللی الهدی, ص 73.