صفحهٔ اصلی: تفاوت میان نسخه‌ها

از دانشنامه ملل
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب: برگردانده‌شده
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب: واگردانی دستی
خط ۱: خط ۱:
{{الگو:صفحهٔ اصلی/بالا}}
{{الگو:صفحهٔ اصلی/بالا}}
{{نقشه}}
{{الگو:صفحه اصلی/سمت راست}}
{{الگو:صفحه اصلی/سمت راست}}
{{الگو:صفحه اصلی/سمت چپ}}
{{الگو:صفحه اصلی/سمت چپ}}

نسخهٔ ‏۴ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۲۳

دانشنامه جامعه و فرهنگ ملل
با ۸٬۵۲۳ مدخل به زبان فارسی
مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی


درباره دانشنامه ملل - شورای علمی دانشنامه ملل - فهرست الفبایی مدخل‌ها
نظام‌نامه - شیوه‌نامه‌ها - کشورها - تماس با ما


    موضوعات

    مقاله برگزیده

فرهنگ عمومی در چین

N00416479-b.jpg

بسیاری از متخصصان معتقدند که تنوع پخت‌و‌پز در جهان را می‌­توان به سه گروه اصلی تقسیم کرد: پخت­‌و‌پز فرانسوی، خاورمیانه­‌ای و غذاهای چینی. اگرچه برخی نیز این تقسیم‌بندی را قبول ندارند و روش­‌های پخت‌­‌و­پز در جهان را به گروه‌­های دیگری تقسیم‌بندی می­‌کنند. ما اگر هر تقسیم‌بندی­ را که قبول داشته باشیم، قطعا تنوع غذاهای چینی یکی از آن­ها خواهد بود. و خود چینی­‌ها هم این تنوع غذایی را به عنوان درخشان­‌ترین بخش از فرهنگ خود قبول دارند. غذا برای چینی­‌ها یک آیین واقعی، هنری دلپذیر، و سرشار از لذت است. معروف است که چینی‌­ها هر چیز روینده، متحرک و پرواز کننده را می‌­خورند. این ضرورت پخت‌وپز چینی را به یک فضیلت تبدیل کرده و حالا آن­ها به خود می­‌بالند که بیش از 5 هزار نوع غذا دارند که با هر ذائقه­‌ای سازگاری داشته باشد.

فرهنگ، آداب و رسوم و تنوع غذایی در چین

آثار مکتوب در خصوص فرهنگ و تنوع غذایی در چین، در اسناد و کتب تاریخی باستانی مختلفی آمده که در آن­ها گزارش‌­های مفصلی پیرامون چگونگی تغذیه­‌ی اقشار مختلف مردم در دوران­‌های گذشته و باستان تهیه شده است. کتاب سال نگار سلسله­‌ی خَن (Chronicles of the Han Dynasty) فهرست غذایی مربوط به دوران پیش از سلسله‌­ی «چین» را گردآوری کرده است. آثار بی‌شماری نیز مربوط به دوران­‌های وِی، جین، و سلسله‌­های جنوبی و شمالی و پیش از آن، در زمینه‌ی تغذیه نوشته شده است. یکی از این آثار، مجموعه‌­ی کتاب غذایی شاهزاده خوَی نَن (Food Book of Prince Huainan) است که شامل 130 مقاله است. تجربیاتی که در این اثر جمع‌آوری شده را امروزه می­‌توان در سایر کتاب­‌ها نیز یافت.

ادامه مقاله


    مقالات پیشنهادی

    آخرین مقالات

شهرنشینی و روستانشینی در اسپانیا
پراکندگی جمعیت در اسپانیا
ویژگی های جمعیتی اسپانیا
ساختار هرم جمعیتی اسپانیا
ساختار هرم جمعیتی سیرالئون
شهرنشینی و روستانشینی در سیرالئون
پراکندگی جمعیت در سیرالئون
رشد جمعیت در سیرالئون
ویژگی های جمعیتی سیرالئون
شهرنشینی و روستانشینی در تونس
پراکندگی جمعیت در تونس
رشد جمعیت در تونس
ویژگی های جمعیتی تونس
ساختار هرم جمعیتی تونس
ساختار هرم جمعیتی زیمبابوه
ویژگی های جمعیتی زیمبابوه
رشد جمعیت در زیمبابوه
شهرنشینی و روستانشینی در زیمبابوه
پراکندگی جمعیت در زیمبابوه
پراکندگی جمعیت در مالی


    اطلاعیه‌ها

  • رونمایی از دانشنامه ملل (24 مهر 1403)
  • ورود اطلاعات دانشنامه ملل (18 مهر 1402)
  • آغاز به کار ساخت دانشنامه ملل (2 خرداد 1402)



    تصویر منتخب

خطا در ایجاد بندانگشتی: /bin/bash: line 1: /usr/bin/convert: No such file or directory Error code: 127
عکس